טורט שוקולד קרמל מלוח
טורט שוקולד קרמל מלוח לוקח בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 827 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 56 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם שוקולד, קרמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא משהו. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חומית מחבת שוקולד קרמל מלוחה עם גלידת קרמל, שוקולד פקאן טורט קרמל, ו טורט מוס שוקולד קרמל.
הוראות
קו הבסיס של פחית עוגה עמוקה, עגולה 20 ס " מ רופפת תחתית עם מעגל של קלף אפייה. קו הצדדים עם רצועה אחת ארוכה שמגיעה ממש מעל הצדדים של הסיכה פח או מהדק נייר שבו הרצועה חופפת להחזיק אותו במקום.
לרסק את הביסקוויטים בשקית ניילון או קערה עם סוף מערוך. מערבבים לתוך חמאה מומסת, ואז באופן שווה ללחוץ לתוך החלק התחתון של הפח. צ ' יל במשך 10 דקות.
שמור 2 כף של הקרמל. מערבבים את מלח הים לתוך השארית וכפית למרכז בסיס הביסקוויט. להפיץ בעדינות כך הבסיס מכוסה באופן שווה אבל גבול גלוי 1-2cm של ביסקוויט נשאר מסביב לקצה. צ ' יל במשך 20 דקות בזמן שאתה עושה את שכבת השוקולד.
ממיסים בעדינות את השוקולד בקערה חסינת חום גדולה על פני מחבת של מים רותחים בקושי. מערבבים 1 כף של הקרם לתוך הקרמל השמורה, ולאחר מכן לכסות ולקרר עד מוכן לקשט. לאחר השוקולד נמס, לכבות את החום אבל להשאיר את הקערה איפה זה, ומערבבים בהדרגה את השמנת הנותרת עד שיש לך חלק, מבריק, רוטב שוקולד עבה. לנפות את הסוכר הדובדבן ומערבבים עם תמצית וניל. להרים את החום ולתת את התערובת להתקרר במשך 10 דקות.
מצקת או לשפוך את תערובת השוקולד סביב קצה הטורט הראשון, כך שהוא ממלא את גבול הביסקוויט, איטום הקרמל במרכז. ואז מצקת או לשפוך את השאר בעדינות לנער להחליק את פני השטח. צ ' יל לפחות 5 שעות או עד 24 שעות עד המשרד.
הסר את הטורט מהפח, ולאחר מכן לקלף בזהירות את רצועת הנייר ולהעביר צלחת הגשה. נקודה השוקולד על גבי. כפית את תערובת הקרמל השמורה לתוך שקית מזון או מקפיא קטנה. חותכים את הקצה הזעיר ביותר של הפינה כדי לעשות פתח קטן מאוד, ואז קווי מתפתל של קרמל מעל. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש. פיזור עם קמצוץ או שניים של מלח ים לפני ההגשה, ולאחר מכן דק פרוסה. לאכול עם טפטוף של שמנת אחת, אם אתה רוצה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טורט בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "