קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טורט שוקולד קרמל מלוח

טורט שוקולד קרמל מלוח
טורט שוקולד קרמל מלוח לוקח בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 827 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 56 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם שוקולד, קרמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא משהו. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חומית מחבת שוקולד קרמל מלוחה עם גלידת קרמל, שוקולד פקאן טורט קרמל, ו טורט מוס שוקולד קרמל.

הוראות

1
קו הבסיס של פחית עוגה עמוקה, עגולה 20 ס " מ רופפת תחתית עם מעגל של קלף אפייה. קו הצדדים עם רצועה אחת ארוכה שמגיעה ממש מעל הצדדים של הסיכה פח או מהדק נייר שבו הרצועה חופפת להחזיק אותו במקום.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2
לרסק את הביסקוויטים בשקית ניילון או קערה עם סוף מערוך. מערבבים לתוך חמאה מומסת, ואז באופן שווה ללחוץ לתוך החלק התחתון של הפח. צ ' יל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שמור 2 כף של הקרמל. מערבבים את מלח הים לתוך השארית וכפית למרכז בסיס הביסקוויט. להפיץ בעדינות כך הבסיס מכוסה באופן שווה אבל גבול גלוי 1-2cm של ביסקוויט נשאר מסביב לקצה. צ ' יל במשך 20 דקות בזמן שאתה עושה את שכבת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
ממיסים בעדינות את השוקולד בקערה חסינת חום גדולה על פני מחבת של מים רותחים בקושי. מערבבים 1 כף של הקרם לתוך הקרמל השמורה, ולאחר מכן לכסות ולקרר עד מוכן לקשט. לאחר השוקולד נמס, לכבות את החום אבל להשאיר את הקערה איפה זה, ומערבבים בהדרגה את השמנת הנותרת עד שיש לך חלק, מבריק, רוטב שוקולד עבה. לנפות את הסוכר הדובדבן ומערבבים עם תמצית וניל. להרים את החום ולתת את התערובת להתקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מצקת או לשפוך את תערובת השוקולד סביב קצה הטורט הראשון, כך שהוא ממלא את גבול הביסקוויט, איטום הקרמל במרכז. ואז מצקת או לשפוך את השאר בעדינות לנער להחליק את פני השטח. צ ' יל לפחות 5 שעות או עד 24 שעות עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
הסר את הטורט מהפח, ולאחר מכן לקלף בזהירות את רצועת הנייר ולהעביר צלחת הגשה. נקודה השוקולד על גבי. כפית את תערובת הקרמל השמורה לתוך שקית מזון או מקפיא קטנה. חותכים את הקצה הזעיר ביותר של הפינה כדי לעשות פתח קטן מאוד, ואז קווי מתפתל של קרמל מעל. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש. פיזור עם קמצוץ או שניים של מלח ים לפני ההגשה, ולאחר מכן דק פרוסה. לאכול עם טפטוף של שמנת אחת, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טורט בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "