סלט ג'לי סנגריה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט ג'לי סנגריה. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מיץ תפוזים, תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פונץ 'פירות של פר-סלט ג' לי-להכין סלט ג'לי מרענן על ידי הוספת כמה מרכיבים extran, סלט ג'לי ירוק בהיר של פור - זה סלט ג' לי מורח, ו סלט ג'לי פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ג ' לי פטל בקערה גדולה. להביא יין להתבשל בסיר קטן.
מוסיפים יין לג 'לי ומערבבים עד שג' לי מומס, כ -2 דקות. מערבבים במיץ תפוזים ומיץ לימון.
מניחים קערה בקערה גדולה יותר מלאה קרח ומים. מגניב עד ג ' לי מתחיל להגדיר מעט, ערבוב מדי פעם, על 20 דקות.
בינתיים, באח 1 כף לקלף מתפוזים.
חותכים את הקליפה הנותרת ואת התמרת הלבנה מתפוזים; להשליך.
חותכים בין ממברנות; לשחרר מקטעים.
מוסיפים מקטעי תפוז וקליפה, 1 כוס ענבים ותותים כוס 1 לג ' לי; מערבבים כדי להתמזג היטב.
יוצקים תערובת לתוך עובש. צ ' יל לפחות 6 שעות או לילה.
הפעל סכין סביב צדדים עובש כדי לשחרר ג ' לי-O.
מניחים עובש בקערה מלאה עם מספיק מים חמים לבוא באמצע הצדדים של עובש במשך 30 שניות.
מניחים מגש על גבי עובש; הופכים ג ' לי על מגש.