טורטה דלעת פרליין
פרלין דלעת טורט הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם וניל, אבקת סוכר, דלעתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טורטה דלעת פרליין, טורט דלעת פרלין, ו טורט דלעת פרלין.
הוראות
חמאה שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. תחתיות של מחבתות עם קלף בישול. במחבת כבדה של 1 עד 2 ליטר על אש נמוכה, מערבבים סוכר חום, חמאה, ו -3 כפות קצפת עד מומסת מעורבב, כ -5 דקות.
יוצקים חצי מתערובת הסוכר החום לתוך כל אחד מחבתות העוגה.
מפזרים 3/4 כוס פקאן קצוץ באופן שווה לתוך מחבתות.
בקערה, עם כפית, להכות ביצים, סוכר מגורען, ושמן עד מעורבב היטב. מערבבים דלעת 1/2 כפית וניל. בקערה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, תבלין פשטידת דלעת, סודה לשתיה ומלח להתמזג.
לטאטא מרכיבים יבשים לתערובת דלעת עד מעורבב היטב.
יוצקים חצי הבלילה לתוך כל אחד המחבתות; החלק העליון.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז העוגות יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
בואו מגניב על מדפים על מדפים על 5 דקות, ואז להתהפך על מדפים ולהסיר מחבתות ונייר.
בואו להתקרר לחלוטין, על 1 1/2 שעות.
עד 6 שעות לפני ההגשה, בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, לנצח הנותרים 1 3/4 כוסות הקצפת קרם עד פסגות רכות טופס. במהירות נמוכה, לנצח אבקת סוכר הנותרים 1/2 כפית וניל רק עד מעורבב. שים שכבה אחת של עוגה, בצד פרלין פקאן, על מגש הגשה.
מורחים שני שלישים מתערובת הקצפת מעל. הגדר שכבה שנייה, פרלין בצד למעלה, על גבי. מכסים עם הנותרים קצפת תערובת.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס פקאן קצוץ.