טורטה תפוחי אדמה וירקות
מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, תפוחי אדמה מזהב יוקון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק זהוב, ירקות וטורטיית תפוחי אדמה, טורטה צ'יפס, ו טורטה בצל ותפוחי אדמה ספרדית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה ומלח כף בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות או עד מכרז.
ניקוז; מגניב מעט. לקלף תפוחי אדמה; להשליך קליפות. לחץ על תפוחי אדמה מבושלים דרך מעתיק לתוך קערה גדולה.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
להוסיף שום; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים רומיין, תרד, ארוגולה; לבשל 1 דקה או עד נבלים הירוקים, זורק לעתים קרובות.
הסר ירקות מחבת; דק קוצצים.
מוסיפים ירקות, חלב, פונטינה, ביצים, ונותר 1/2 כפית מלח לתפוחי אדמה; מערבבים היטב לשלב. מעיל צלחת עוגה 9 אינץ ' עם ספריי בישול; אבק עם פירורי לחם.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה למנה מוכנה.
אופים ב 375 במשך 25 דקות.
הסר מהתנור; מפזרים פקורינו.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.