ניתן להכין את המתכון של טורטליני איטלקי גבינתי תוך כ-8 שעות ו-30 דקות . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 499 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -31 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-424 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם פטריות, גבינת מוצרלה, טורטליני גבינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם ציון של 64% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון טורטליני גבינה איטלקי אפוי עשבי תיבול , טורטליני גבינה איטלקית בבישול איטי וטורטליני גבינה איטלקית בבישול איטי .
הוראות
1
מפוררים את בשר הבקר הטחון והנקניק האיטלקי לתוך מחבת גדולה. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
בצורת פפיון
2
לנקז.
3
מערבבים את הבשרים הטחונים, רוטב המרינרה, הפטריות והעגבניות בסיר איטי. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 7 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1/4 קילו פרושוטו פרוס דק, חתוך לרצועות
פתיתי פלפל אדום כתוש, בתוספת תוספת לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
מערבבים פנימה את הטורטליני, ומפזרים מעל את המוצרלה וגבינת הצ'דר. מכסים ומבשלים עוד 15 דקות על LOW, או עד שהטורטליני רך.