קושימומחה
מוכן ב14 שעות
מנות12
ציון בריאות28
מגזין

טורצ'טה עם רוטב ורמוט

טורצ'טה עם רוטב ורמוט
טורצ'טה עם רוטב ורמוט היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 690 קלוריות, 88 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קורנית, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות נסו טורצ'טה צלוי עם מחבת, סגול ורמוט, ו קוקטייל ורמוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים זרעי שומר במחבת קטנה על חום בינוני. טוסט, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד ריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט במחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
העברה למטחנת תבלינים, להוסיף פלפל, וטוחנים לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים מלח, רוזמרין, שום, פתיתי פלפל אדום ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צווארי עוףצווארי עוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)(צינור גדול)
1
הסר את הקרביים והצוואר מחלל טורקיה; שמור את הצוואר וזרוק את הקרביים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
הסר והשלך כל חוט או פלסטיק מחזיק את הרגליים יחד. יש לשטוף את ההודו בפנים ובחוץ עם מים קרים. ביסודיות להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
מניחים את חזה ההודו למעלה על משטח נקי עם הצוואר מולך. הרם את העור בצוואר, באמצעות האצבעות שלך, לאתר את עצם הבריח (בצורת "V" הפוך) בתוך השריר בין שני חצאי השד. באמצעות סכין חיתוך או דקירה חדה מאוד, לחתוך לאורך עצם הבריח כדי לשחרר אותו. משוך כדי לעקור ולהסיר אותו מהשד; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
הסר את העור (המטרה היא להסיר את העור בחתיכה אחת גדולה כדי להשתמש כמו עטיפת turchetta): להפוך את השד בצד טורקיה למטה עם הצוואר מולך. באמצעות סכין קצבים חדה, לחתוך את העור לאורך עמוד השדרה מצוואר לזנב. להרים ולמשוך את העור, לחתוך אותו מן הבשר משני צדי הציפור. (אל תדאגו אם זה קורע מעט.) עצור כאשר אתה מגיע לכנפיים, משאיר את העור עליהם. לעבור על הרגליים: למשוך ולחתוך את העור מן עצמות הירך, ולאחר מכן למשוך אותו מעל מקלות התיפוף.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מקלות עוףמקלות עוף
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
חותכים את העור סביב הקרסוליים כדי לשחרר אותו. סובב את חזה ההודו שוב עם הצוואר מולך. משוך וחתוך את העור מן השד משני הצדדים עד כמעט כל העור מוסר. הפוך את חזה ההודו למטה שוב עם הצוואר פונה אליך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4
חותכים את הכנפיים במפרק בין הדירה לדרומט.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
5
הסר את הדירות וקצות הכנף; שים אותם בצד עם הצוואר השמור. משוך וחתך את העור מהכתפיים והרכבות הכנף, משחרר את העור לחלוטין מן הציפור; מניח את העור בצד.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
6
הסר את כתפי הכנף ואת התופים לחלוטין על ידי חיתוך סביב המפרקים הכתף כדי לשחרר אותם.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
7
מניחים את כל חתיכות הכנף, הצוואר השמור, ואת העור במיכל אטום לקרר.
1
הסר את הרגליים על ידי חיתוך ראשון סביב עיגולים קטנים עגולים של בשר כהה (שנקרא צדפות) משני צדי עמוד השדרה, שמירה על הבשר הכהה מחובר לרגליים. פופ את הרגליים החוצה עד מפרקי הירך חשופים, ואז לחתוך סביב המפרקים ודרך הבשר בירכיים כדי להסיר את הרגליים. סובב את חזה ההודו כלפי מעלה עם הצוואר מולך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
2
הסר את השדיים ואת tenderloins על ידי חיתוך צוואר אל זנב לאורך עצם החזה ומושך וחותך את הבשר משני הצדדים של כלוב הצלעות. להפריד את tenderloins מן השדיים ולהניח את שניהם בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1
הסר את הגיד הגדול המריץ את אורך הפילה על ידי החזקת קצה אחד של הגיד במגבת נייר וגירוד הבשר ממנו בסכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
הסר את הבשר מן הרגליים, הקפד גם להסיר את העצמות דקות, עדינות; להגדיר את הבשר בצד ולהשליך את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
הסר כל עור כסף, עצמות, גידים, ושומן מן הרגל, השד, בחזרה, בשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
חותכים כל שד במחצית לרוחב.
5
חותכים את שתי חתיכות השד עבה במחצית אופקית כדי להפוך 2 חתיכות דק יותר. לשקול את בשר טורקיה ולהעביר אותו לקערה גדולה. עבור כל קילו של בשר, להוסיף 1 כף של לשפשף שומר-רוזמרין שמורות. לדוגמה, עבור 8 קילו של בשר, להשתמש לשפשף כולו, 8 כפות או 1/2 כוס. (אם אתה לא הבעלים של קנה מידה, טורקיה 12 פאונד יצטרכו כ 5 כפות של לשפשף, טורקיה 15 פאונד על 6 1/2 כפות, טורקיה 18 פאונד על 8 כפות.) לשפשף את הדבק התבלינים ביסודיות לתוך הבשר עד מצופה באופן שווה. מכסים ומקררים בין לילה.למחרת, מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
צווארי עוףצווארי עוף
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבחסולם מטבח
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
הסר את חלקי טורקיה, עור, בשר מהמקרר. הכינו את חוט הגבינה והקצב שלכם, כמו גם קערות קטנות ונפרדות של מלח, פלפל, מלית ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חוט קצביםחוט קצבים
2
להניח את העור טורקיה שמורות, העור החיצוני כלפי מטה, על משטח עבודה. (הניחו את חלקי הצוואר והכנף בצד.) לקצץ את עודף שומן מן העור ולהשליך. מתבלים את העור בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
מניחים את חתיכות הבשר בשכבה זוגית אחת על העור, לסירוגין בין בשרים לבנים וכהים, כך שהעור מכוסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מורחים את המילוי באופן שווה על הבשר, לחיצה על למטה בעדינות כך שהוא שומר. החל מאחד הקצוות הקצרים, לגלגל את טורקיה בחוזקה לתוך צינור גדול. לשפשף את טורקיה רול עם שמן העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
מניחים את הגליל על הגבינה, בצד התפר למטה, לעטוף את הגבינה בחוזקה סביבו. חזק לאסוף את הגבינה עודף בקצה אחד של הגליל ולקשור אותו עם חוט כדי לסגור. המשך לקשור את החוט לרוחב לאורך הגליל בסביבות 1-1 / 2 אינץ', חיתוך זה לפי הצורך. סיום על ידי איסוף הדוק את cheesecloth עודף בקצה השני וקשירת אותו סגור.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
חוט קצביםחוט קצבים
6
מניחים את הסלרי, בצל, וצוואר תרנגול הודו שמור חתיכות כנף במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
טפטוף בנדיבות עם שמן זית, העונה עם מלח ופלפל, לזרוק מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
8
מוסיף את היין, רוזמרין, קורנית, עלה דפנה, וגרגירי פלפל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מניחים מדף קלייה במחבת הצלייה ועל תערובת הבצל, ואז מניחים את הטורצ ' טה, בצד התפר למטה, על המדף. צלוי עד השחמה קלה, כ 40 דקות, באמצעות שני מלקחיים כדי להפוך את turchetta באמצע זמן הבישול.מקטינים את החום ל-325 ° F וממשיכים לצלות, לדפדף ולהשחיל את הטורצ ' טה עם מיצי מחבת כל 30 דקות, עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 74° במדחום שנקרא באופן מיידי מוכנס למספר מקומות, כ-1/2 עד 2 שעות נוספות. (אם מיצי המחבת מתחילים להתייבש, להוסיף קצת מים כדי לשמור על המחבת מלהישרף.)
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1
מניחים את מחבת הקלייה על פני שני מבערים מעל חום בינוני גבוה. כאשר מיצי המחבת להרתיח, להוסיף את ורמוט לגרד את תחתית המחבת עם כף עץ לשחרר כל חתיכות משחי. לבשל עד האלכוהול מתאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
אלכוהולאלכוהול
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2
הסר את המחבת מחום ולהשליך את צוואר טורקיה. מסננים את מיצי המחבת דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה בינונית חסינת חום או כוס מדידה, לחיצה על מוצקים. זרוק את המוצקים. באמצעות כף, לרפרף כמה שיותר שומן מפני השטח ככל האפשר; להשליך את השומן. כמות מיצי המחבת שנאספו ישתנו. אם יש לך פחות מ 1 1/2 כוסות, להוסיף מספיק מרק עוף כדי להביא אותו עד 1 1/2 כוסות בסך הכל; להגדיר את מיצי פאן בצד.ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לטאטא את הקמח ולתת לו בועה, לטאטא כל הזמן, עד שזה הצבע של חמאת בוטנים, על 5 דקות. לאט לטאטא בתערובת מיץ–מרק פאן עד חלקה (להיזהר, זה עלול לבעבע). מביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
להעביר את turchetta ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
חותכים את החוט עם סכין או מזמרה במטבח ולהשליך. לאט לאט לקלף את הגבינה, להיזהר לא לקרוע את העור. לגלף לתוך 3/4 סיבובים אינץ', להעביר צלחת הגשה, ומגישים עם חתיכות האגף השמורות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חוט קצביםחוט קצבים