טורקיה Au Vin
צריך מנה עיקרית ללא חלב? טורקיה Au Vin יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה זו מכילה כ 73 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 849 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-86 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מרק עוף, טימין, רגלי טורקיה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו הודו טונאטו (הודו קר איטלקי ברוטב צלפי טונה), תוצרת בית למוני טורקיה מלאי Jalapeno טורקיה מרק אטריות, ו שאריות הודו? נסו את זה הודו קל חריף צ'ילי שעועית פינטו (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את רגלי תרנגול ההודו במלח ופלפל.
מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה במחבת לא דביקה רחבה מאוד או תנור הולנדי עד מנצנץ.
הוסף רגלי הודו וחום מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
מוסיף את הפנצ ' טה לשמן החם, ומבשל, ערבוב, עד רק פריך, על 5 דקות.
הסר את pancetta עם כפית מחוררת, ולמקם ליד טורקיה על הצלחת בצד.
מוסיפים את הפטריות לשמן החם ומבשלים, מערבבים, עד שהם פשוט מפסיקים להזרים נוזל, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את השום ואת שאלוט ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 15 שניות.
מוסיף את הקמח, ומערבבים למעייל את הכל במחבת.
מוסיפים את הקוניאק ומערבבים אותו לירקות ולקמח.
מוסיף את טורקיה ואת pancetta בחזרה לסיר ואחריו יין אדום, מרק עוף, ותימין. מביאים את הנוזל לרתיחה, להפחית עד נמוך, לכסות, ומבשלים עד טורקיה הוא נופל-off-העצם במכרז, 3 עד 4 שעות בסך הכל.
הסר את המכסה, להגדיל את החום בינוני, ומבשלים עד שהרוטב מכסה את החלק האחורי של כף. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים עם פירה, או ניוקי חמאה או אטריות ביצה.