טורקיה אלפרדו טטרציני
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים אמריקאים לרפרטואר שלכם, "טטראזיני הודו אלפרדו" עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מנה ל-4 מנות . מנה אחת מכילה 517 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . מתכון זה מ-Taste of Home דורש גבעולי וחתיכות פטריות, ספגטי, פפריקה וגבעולי וחתיכות פטריות. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -50 דקות . הוא מתאים גם כמנה עיקרית במחיר סביר. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-182 יגידו שהוא קלע בול. בסך הכל, המתכון הזה מקבל ציון די טוב של 72% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו טורטליני גבינה אלפרדו , עוף פרפלה ברוטב אלפרדו דל שומן , ולזניה אלפרדו ללא גלוטן וללא מוצרי חלב .
הוראות
מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים את רוטב האלפרדו, האפונה, תרנגול ההודו, הפטריות, הגבינות, היין ואבקת הבצל.
מוסיפים לתערובת הרוטב; מערבבים לציפוי.
מעבירים לתבנית אפייה מרובעת משומנת בגודל 20 ס"מ.
כסו ואופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 30-35 דקות או עד שהמאפה מתחמם היטב.