טורקיה בישול איטי צ'ילי שעועית לבנה
טורקיה בישול איטי צ'ילי שעועית לבנה הכנת המתכון לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 412 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מרק עוף, תיבול cajun, פלפל צ'ילה סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צ'ילי שעועית לבנה טורקיה בישול איטי, צ'ילי טורקיה לבן מבשל איטי, ו בישול איטי 3 שעועית הודו צ'ילי.
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומטגנים במחבת את שד טורקיה עד שהבשר אינו ורוד יותר, כ -10 דקות לכל צד.
להעביר את השד טורקיה לתוך קערה להתקרר; לגרוס אותו עם 2 מזלגות. תניח את בשר ההודו בצד. באותו מחבת, לבשל את הבצל ושום על חום בינוני עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות; לגרד את הבצל ושום, יחד עם כל טפטוף, לתוך הקערה עם טורקיה.
מקום 1 פחית שעועית קנליני, hominy, ואת מרק עוף לתוך סיר איטי. עם בלנדר טבילה, למזג את התערובת עד חלקה.
להעביר את טורקיה מגורר, בצל, שום, 3 פחיות יותר של שעועית קנליני, כוסברה, כמון, ו Cajun תיבול לתוך סיר איטי, ומערבבים לשלב. לובש כפפות, לחתוך את הגבעולים סראנו צ 'ילה, לפצל את צ' ילי, לגרד את הזרעים וקרום מ 2 של צ ' ילי עם כפית. לטחון את כל 3 chiles. לטעם מתון יותר, זרע ולהסיר ממברנות מכל הצ ' ילי.
מערבבים את צ ' יילס סראנו למרק.
מכסים את התנור, ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 4 עד 6 שעות או הגדרה גבוהה במשך 2 עד 3 שעות.