מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 53%. נסו קציצת המבורגר שעועית כפולה נמסה, קציצת הודו מיושנת נמסה, ו פטי נמס עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה מוסיפים את הפנקו, החלב, הביצה, המרווה, הטימין והמלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פאנקו.
טימין
חלב
מרווה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שלבו והניחו לשבת כמה דקות.
3
מוסיפים את תרנגול ההודו ומשלבים היטב. יוצרים קציצות מלבניות (בגודל זהה ללחם השיפון)
מרכיבים שתצטרך
לחם שיפון
טורקיה כולה
4
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקרר למשך 20-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת
5
בזמן שהמבורגרים נחים, במחבת מטגנת גדולה מחממים 1/4 כוס מהחמאה ו -1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים בצל ומקפיצים 15 עד 20 דקות או עד שהם מקורמלים יפה. הניחו בצד, אך שמרו על חום.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
באותה מחבת כמו הבצל המוקפץ, מוסיפים 3 כפות שמן קנולה והפטריות ומקפיצים 6-8 דקות על אש בינונית גבוהה עד לריכוך. הניחו בצד, אך שמרו על חום.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
פטריות
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מחממים מחבת או מחבת ברזל יצוק לחום בינוני גבוה, מוסיפים 1 כף שמן קנולה ומורחים בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים פנימה את ההמבורגרים של ההודו ומבשלים 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
המבורגר הודו
10
מסירים מהאש, מכסים ושומרים על חום.
11
חמאו את לחם השיפון והוסיפו לתבנית, הניחו את הגרוייר על הלחם, ואז הניחו את המבורגרים של הודו על הגבינה, ערמו עם בצל וחתיכת השיפון השנייה, חזרו על כל ארבעת ההמבורגרים. לאחר 2 עד 3 דקות הופכים את הכריך בזהירות ומשחימים בצד השני.