טורקיה ולחם תירס מלית עם עגבניות מיובשות עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 803 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם בצל, סלרי, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: טורקיה ולחם תירס מלית עם עגבניות מיובשות, קיש תרד עם עגבניות מיובשות, ו מלית לחם תירס עם מרווה ופירות יבשים.
הוראות
1
מחממים את החמאה בסיר 4 ליטר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הסלרי והבצל ומבשלים עד שהם רכים, ערבוב מדי פעם. מערבבים את המרק, תיבול עוף ועגבניות בסיר וחום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופות
עגבנייה
סלרי
מרק
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר את הסיר מהחום. מערבבים את השקדים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את המילוי ומערבבים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
5
הסר את החבילה של giblets והצוואר מחלל טורקיה. יש לשטוף את ההודו במים קרים להתייבש. כפית את תערובת המילוי בקלילות לתוך הצוואר ואת חללי הגוף. מקפלים את העור הרופף על תערובת המילוי. לקשור את הקצוות של מקלות התיפוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
מילוי
טורקיה כולה
מים
6
מניחים את טורקיה, השד בצד למעלה, על מדף במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
7
מברישים את ההודו בשמן. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של הבשר, לא נוגע העצם.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
עצם
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
8
צלוי ב 163°. במשך 3 1/2 שעות או עד המדחום קורא165., צולה מדי פעם עם טפטוף מחבת. התחל לבדוק עבור doneness לאחר 3 שעות של זמן קלייה.
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Selbach אוסטר Zeltinger Himmelreich ריזלינג Kabinett Halbtrocken. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.