קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

טורקיה ולחם תירס מלית עם עגבניות מיובשות

טורקיה ולחם תירס מלית עם עגבניות מיובשות
טורקיה ולחם תירס מלית עם עגבניות מיובשות עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 803 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם בצל, סלרי, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: טורקיה ולחם תירס מלית עם עגבניות מיובשות, קיש תרד עם עגבניות מיובשות, ו מלית לחם תירס עם מרווה ופירות יבשים.

הוראות

1
מחממים את החמאה בסיר 4 ליטר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הסלרי והבצל ומבשלים עד שהם רכים, ערבוב מדי פעם. מערבבים את המרק, תיבול עוף ועגבניות בסיר וחום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופותתיבול עופות
עגבנייהעגבנייה
סלריסלרי
מרקמרק
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר את הסיר מהחום. מערבבים את השקדים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את המילוי ומערבבים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
5
הסר את החבילה של giblets והצוואר מחלל טורקיה. יש לשטוף את ההודו במים קרים להתייבש. כפית את תערובת המילוי בקלילות לתוך הצוואר ואת חללי הגוף. מקפלים את העור הרופף על תערובת המילוי. לקשור את הקצוות של מקלות התיפוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
6
מניחים את טורקיה, השד בצד למעלה, על מדף במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
מברישים את ההודו בשמן. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של הבשר, לא נוגע העצם.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
עצםעצם
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
8
צלוי ב 163°. במשך 3 1/2 שעות או עד המדחום קורא165., צולה מדי פעם עם טפטוף מחבת. התחל לבדוק עבור doneness לאחר 3 שעות של זמן קלייה.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
9
תן טורקיה לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Selbach אוסטר Zeltinger Himmelreich ריזלינג Kabinett Halbtrocken. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 של 2017זה עשיר יותר ופחות מנטה מהרגיל אבל אני אוהב את העושר בבציר זה, אשר יכול להשתמש קצת גראס; אז לצפות יין עם יותר תפוח ופחות מנטה; דברים פריכים. החבילה נקראת Heel ומימין Anrecht, שממנו אחד השלישייה הגדולה של יינות en-bloc מגיע.