טורקיה מסגרת מרק ירקות
טורקיה מסגרת מרק ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לכם עלי דפנה, שום, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: מרק ירקות הודו, מרק טורקיה ירקות הטוב ביותר של אמא, ו מרק ירקות הודו.
הוראות
מניחים את הפגר טורקיה בסיר גדול מעל חום גבוה.
מוסיפים את הגזר, סלרי, בצל, שום, עלי פטרוזיליה, פלפל, עלי דפנה, טימין, גרגרי מרק עוף, מים ומספיק מים כדי לכסות את כל. מביאים לרתיחה, חשופים, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ולתת להתבשל במשך 1 1/2 שעות.
הסר את הפגר טורקיה ולאפשר לו להתקרר.
הסר כל בשר מן הפגר, לחתוך לחתיכות בגודל ביס ולהניח בצד. מסננים את המניה דרך מסננת או מסננת מכוסה בכותנה לתוך סיר גדול אחר. זרוק את החומרים לא נקועים.
מניחים את בשר טורקיה לתוך הסיר, מכסים ומקררים בין לילה.
למחרת, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את השומן שהתמצק על גבי המניה. להחזיר את המניה לסיר גדול מעל חום גבוה, להוסיף את הלפת, גזר לבן וגזר ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך שעה אחת, או עד ירקות רכים.
מוסיפים את השעועית הירוקה, האפונה והשעועית ומאפשרים לחמם, כ -15 דקות. לבסוף מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.