טורקיה מעושנת
טורקיה מעושנת דורשת כ -7 שעות ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 842 קלוריות , 98 גרם חלבון ו -46 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 43% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש פלפל, אבקת צ'ילי, הודו ואבקת שום. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . עם ציון של 62% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: קנליני שעועית ותבשיל הודו מעושן , ריזוטו שמנת עם נקניק הודו מעושן , ומרק עדשים עם הודו מעושן .
הוראות
שלבו 1 כוס מלח, את פתיתי הפלפל האדום, השום, הג'לפנוס ו-2 ליטר מים חמים בדלי או בסיר גדול, תוך ערבוב כדי להמיס את המלח.
הוסף את תרנגול ההודו, עם צד החזה כלפי מטה, ולאחר מכן הוסף מספיק מים קרים כך שההודו יהיה שקוע במלואו. מכסים ומקררים 12 שעות.
מערבבים בקערה את אבקת הצ'ילי, הכוסברה, הכמון, הסוכר החום, אבקת השום, הרוזמרין, הטימין, 1 כף מלח ו-2 כפיות פלפל. שחררו את העור של חזה ההודו עם האצבעות, ואז שפשפו את המיונז מתחת לעור. לשפשף את תערובת התבלינים על כל החלק החיצוני של הציפור.
מניחים את תרנגול ההודו, עם צד החזה כלפי מעלה, בתבנית צלייה חד פעמית גדולה.
מניחים שלושה רבעים מהבייקון על החזה, חופפים את הפרוסות, ומהדקים במספר נקודות בעזרת קיסמים. עוטפים את הרגליים עם הבייקון שנותר, מהדקים אותו בעזרת קיסמים.
מסננים את שבבי העץ. הכינו מעשנת לפי הוראות היצרן, תוך שימוש בשבבי העץ המושרים; לחמם מראש ל-210 מעלות F. (או להשתמש בגריל ולשים את שבבי העץ בקופסת עישון מתחת לרשתות; לחמם מראש לנמוך).
שים את תרנגול ההודו בתבנית החד פעמית על רשת המעשנת או הגריל; מכסים ומבשלים 6 עד 7 שעות, או עד שמדחום המוכנס לחלק העבה ביותר של הירך רושם 190 מעלות F.
הוסף כמה חופנים של שבבי עץ ספוגים כל שעה כדי לשמור על העשן. אם הבייקון משחים מהר מדי, מכסים בצורה רופפת את הודו בנייר כסף.
מעבירים את תרנגול ההודו לקרש חיתוך ונותנים לנוח 30 דקות.
מוציאים את הבייקון וגולפים את הודו. קוצצים את הבייקון ומפזרים מעל, אם רוצים. צילום מאת Yunhee Kim