טורקיה עם בייקון וירקות
טורקיה עם בייקון וירקות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה 59% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 176 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 1007 קלוריות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו בייקון, קציצות הודו, פלפל טחון טרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 83%. מתכונים דומים: טורקיה וסלט חזיר עם ירקות, ירקות עם בייקון וחמוציות, ו ירקות קולארד עם בייקון.
הוראות
מכניסים את המנגולד השוויצרי והמים לסיר בינוני. במחבת טפלון גדולה מבשלים את הבייקון עד שהוא פריך.
יוצקים ושומרים הכל מלבד 1 כף משומן הבייקון, שכדאי להשאיר בתבנית.
שים את התבנית עם כף השומן האחת על אש נמוכה בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לשקיפות, כ -5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים תוך ערבוב 30 שניות יותר.
מוסיפים את התערובת למנגולד השוויצרי. מביאים את המים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהירוקים נבולים ורכים, כ -5 דקות.
בינתיים מחממים 2 כפות משומן הבייקון השמור במחבת על אש גבוהה בינונית. מתבלים את קציצות ההודו ב 1/4 כפית מהמלח והפלפל. מבשלים עד שזה עתה נעשה, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מוציאים את הקציצות מהתבנית כדי שלא יתבשלו יתר על המידה.
הסר את המנגולד השוויצרי מהאש. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה ואת יתרת 1/2 כפית המלח.
מוציאים את הירוקים מהסיר בעזרת כף מחוררת ומשאירים את הרוטב. מחלקים את הירוקים בין ארבע צלחות. מעל כל ערימת מנגולד עם קציצת הודו. כף מעט מהרוטב מעל ומפזרים את הבייקון.
הצעות לתפריט: מכיוון שהמתכון כולל ירק, תוכלו לסיים את הארוחה פשוט עם צ ' יפס סטייק או אורזו חמאה.
המלצת יין: הקפיץ המהיר הזה יהיה נהדר עם יין אדום חומצי למדי, שיחתוך את עושר הבייקון ויתאים לחומציות השמנת החמוצה. חפש בוז ' ולה או נסה יין מבוסס גרנאש מקליפורניה.