קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות20
מגזין

טורקיה של מתחילים קל עם מלית

טורקיה של מתחילים קל עם מלית
טורקיה של מתחילים קל עם מלית עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, סלרי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. . עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קל טורקיה מלית, ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את ההודו המושלם, ו מלית טורקיה קלאסית (להשתמש כדי למלא תרנגול הודו).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). יש לשטוף את טורקיה, להסיר את הקרביים ולמקם במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הכן מלית על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3
מערבבים במים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית, ומבשלים לאט ומערבבים את הסלרי והבצל עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מערבבים סלרי, בצל, חתיכות לחם קלוי לתוך המילוי, ומתבלים עם מלח ופלפל. באופן רופף לגרוף מלית לתוך חלל הגוף טורקיה וחלל הצוואר. לשפשף את החלק החיצוני של טורקיה עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
רופף לכסות את טורקיה עם רדיד אלומיניום, וצלי 3 1/2 עד 4 שעות בתנור שחומם מראש, עד החלק העבה ביותר של הירך מגיע 180 מעלות F (85 מעלות C) ואת הפנים של המילוי מגיע 165 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר רדיד במהלך חצי השעה האחרונה של בישול כדי לחמם את הציפור.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה