טימין - שפשף סטייקים עם פטריות מוקפצים
טימין - שפשף סטייקים עם פטריות מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, אבקת בצל, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-43 היו אומרים שזה פגע במקום. . , שהוא מוצק. נסו טימין - שפשף סטייקים עם פטריות מוקפצים, ספייס שפשף סטייק עם פטריות בר מוקפצות, ו חמאה מטוגנת-פטריות טימין (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הפפריקה, מלח, פלפל, אבקת שום, אבקת בצל וקורנית.
מפזרים על כל צד של הסטייקים, לחיצה על כך שהוא שומר. תניח בצד.
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את שאלוט; לבשל ומערבבים בערך 1 דקה.
מוסיפים את הפטריות, ומבשלים עוד כמה דקות, עד למכרז. מערבבים את היין האדום, ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה.
מחממים את השמן במחבת נפרדת מעל חום בינוני גבוה. מטגנים סטייקים במשך 5 עד 7 דקות לכל צד, או במידה הרצויה של doneness.
הסר לצלחת ולתת לנוח במשך כמה דקות. למעלה עם פטריות ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.