טימין - שפשף סטייקים עם פטריות מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, אבקת בצל, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-43 היו אומרים שזה פגע במקום. . , שהוא מוצק. נסו טימין - שפשף סטייקים עם פטריות מוקפצים, ספייס שפשף סטייק עם פטריות בר מוקפצות, ו חמאה מטוגנת-פטריות טימין (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הפפריקה, מלח, פלפל, אבקת שום, אבקת בצל וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵף
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים על כל צד של הסטייקים, לחיצה על כך שהוא שומר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את שאלוט; לבשל ומערבבים בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
5
מוסיפים את הפטריות, ומבשלים עוד כמה דקות, עד למכרז. מערבבים את היין האדום, ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
6
הסר מהחום ולשמור על חום.
7
מחממים את השמן במחבת נפרדת מעל חום בינוני גבוה. מטגנים סטייקים במשך 5 עד 7 דקות לכל צד, או במידה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר לצלחת ולתת לנוח במשך כמה דקות. למעלה עם פטריות ומגישים.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.