קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות59
מגזין

טיפים לבשר בקר איטלקי בבישול איטי

טיפים לבשר בקר איטלקי בבישול איטי
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. גשו לסופר וקנו רוטב מרינרה, פסטת עניבת פרפר, עגבניות מיובשות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , שהוא מוצק. נסו Slow-Cooker Zesty בשר איטלקי טיפים, תבשיל בשר איטלקי מבושל איטי, ו לזניה האיטית מבשלים איטלקית Zesty (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי, מקום בשר ובצל. למעלה עם זיתים ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
יוצקים רוטב מרינרה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
4
כ-25 דקות לפני ההגשה, מבשלים ומנקזים פסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מגישים תערובת בקר על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות