קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות59
מגזין

טיפים לבשר בקר איטלקי בבישול איטי

טיפים לבשר בקר איטלקי בבישול איטי
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. גשו לסופר וקנו רוטב מרינרה, פסטת עניבת פרפר, עגבניות מיובשות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , שהוא מוצק. נסו Slow-Cooker Zesty בשר איטלקי טיפים, תבשיל בשר איטלקי מבושל איטי, ו לזניה האיטית מבשלים איטלקית Zesty (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי, מקום בשר ובצל. למעלה עם זיתים ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
יוצקים רוטב מרינרה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
4
כ-25 דקות לפני ההגשה, מבשלים ומנקזים פסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מגישים תערובת בקר על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות