טירמיסו
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו, ו טירמיסו.
הוראות
מערבבים את הקפה והברנדי יחד ומניחים בצד.
מעל דוד כפול, להכות חלמונים ביצה וסוכר עד התערובת מבהירה בצבע ויוצר סרטים כאשר המברשת מורמת מן הסיר. אפשר להתקרר 5 דקות.
מקציפים את החלבונים לפסגות נוקשות. מקפלים את mascarpone לתוך תערובת חלמון ביצה 1/4 בכל פעם. מקפלים תערובת mascarpone-חלמון לתוך החלבונים ביצה ולהניח בצד.
להניח את savoiardi לאורך הקרביים של גביעי היין כל הדרך לתחתית, רירית הכוס כולה, שמירה על 6 savoiardi לשימוש מאוחר יותר. באמצעות מברשת מאפה, צבע את העוגיות עם תערובת אספרסו וברנדי. ממלאים כל גביע שליש מלא בתערובת מסקרפונה ומפזרים שוקולד שבור.
להניח 1 עוגיות שנותרו על פני מרכז כל גביע ולצייר עם תערובת הקפה. ממלאים כל גביע בתערובת המסקרפונה הנותרת, ממלאים כל אחד בשוקולד מגולח.
מטבחי רשת מזון מציעים זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בשל הסיכון הקל של סלמונלה או מחלות אחרות שמקורן במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים לך להשתמש רק טרי, בקירור כראוי, נקי, כיתה א או aa ביצים עם פגזים שלמים, ולהימנע ממגע בין החלמונים או לבנים ואת הקליפה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון