טירמיסו אגוזי לוז לימון
טירמיסו לימון אגוזי לוז דורש כ 6 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 843 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך מיץ לימון, סוכר, אגוזי לוז קל עור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טירמיסו אגוזי לוז לימון, עוגיות אגוזי לוז Tiramisu מ Barista פרימה Coffeehouse®, ו טירמיסו לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב מיץ לימון, מים וסוכר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס. תוריד את המחבת מהחום ותן לסירופ להתקרר.;
מקציפים את השמנת בקערה גדולה עד עבה.
מוסיפים את הקינמון ו-2 כפות הסוכר וממשיכים להצליף עד שהשמנת מחזיקה פסגות רכות. בקערה אחרת, שמנת יחד נשאר סוכר וגבינת מסקרפונה במשך 30 שניות.
מערבבים 1/4 של הקרם לתוך המסקרפונה. באמצעות מרית גומי, לקפל את הקצפת הנותרים. תניח בצד.
מניחים את ליקר אגוזי לוז בקערה רדודה קטנה. לטבול 16 של עוגיות ladyfinger בליקר אגוזי לוז בשורה התחתונה של צלחת הגשה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' או צלחת דקורטיבית אחרת. כפית כל ליקר אגוזי לוז שנותר על העוגיות טבולות.
מורחים 1/3 של תערובת מסקרפונה על העוגיות. למעלה עם 1/3 של אגוזי לוז.
מניחים את סירופ לימון בקערה רדודה קטנה. לטבול 16 של עוגיות ladyfinger בסירופ ומניח על גבי אגוזי לוז.
מורחים 1/3 של תערובת מסקרפונה על העוגיות. למעלה עם 1/3 אגוזי לוז. טובלים את שאר העוגיות בסירופ שנותר ומניחים למעלה. כפית כל סירופ שנותר על העוגיות טבולות.
מורחים עם mascarpone שנותר העליון עם אגוזי לוז הנותרים גרידת לימון.
מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או רצוי בין לילה.
הסר את tiramisu מהמקרר במשך 1 שעה לפני ההגשה.