קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

טירמיסו אגוזי לוז לימון

טירמיסו אגוזי לוז לימון
טירמיסו לימון אגוזי לוז דורש כ 6 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 843 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך מיץ לימון, סוכר, אגוזי לוז קל עור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טירמיסו אגוזי לוז לימון, עוגיות אגוזי לוז Tiramisu מ Barista פרימה Coffeehouse®, ו טירמיסו לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב מיץ לימון, מים וסוכר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס. תוריד את המחבת מהחום ותן לסירופ להתקרר.;
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מקציפים את השמנת בקערה גדולה עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הקינמון ו-2 כפות הסוכר וממשיכים להצליף עד שהשמנת מחזיקה פסגות רכות. בקערה אחרת, שמנת יחד נשאר סוכר וגבינת מסקרפונה במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים 1/4 של הקרם לתוך המסקרפונה. באמצעות מרית גומי, לקפל את הקצפת הנותרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מניחים את ליקר אגוזי לוז בקערה רדודה קטנה. לטבול 16 של עוגיות ladyfinger בליקר אגוזי לוז בשורה התחתונה של צלחת הגשה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' או צלחת דקורטיבית אחרת. כפית כל ליקר אגוזי לוז שנותר על העוגיות טבולות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מורחים 1/3 של תערובת מסקרפונה על העוגיות. למעלה עם 1/3 של אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
7
מניחים את סירופ לימון בקערה רדודה קטנה. לטבול 16 של עוגיות ladyfinger בסירופ ומניח על גבי אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מורחים 1/3 של תערובת מסקרפונה על העוגיות. למעלה עם 1/3 אגוזי לוז. טובלים את שאר העוגיות בסירופ שנותר ומניחים למעלה. כפית כל סירופ שנותר על העוגיות טבולות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
9
מורחים עם mascarpone שנותר העליון עם אגוזי לוז הנותרים גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
10
מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או רצוי בין לילה.
11
הסר את tiramisu מהמקרר במשך 1 שעה לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.