קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

טירמיסו דלעת

טירמיסו דלעת
טירמיסו דלעת יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 268 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תבלין פאי דלעת, תמצית ונילן, קרטון מוקצף ציפוי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טירמיסו דלעת עם רוטב קרמל חמאת דלעת ליום ראשון, טירמיסו דלעת, ו טירמיסו דלעת.

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות; מניחים בצד. בקערה אחרת מקציפים את גבינת השמנת, הדלעת, החלב, הסוכר החום, 1 כפית תבלין פאי ו -1 כפית וניל עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה קטנה שלבו קפה ותבלין פאי שנותר ווניל;מברישים מעל אצבעות אצבעות. ב 3-קוט. מנה זוטה, שכבה רביעית של אצבעות האצבעות, תערובת דלעת ותוספת מוקצפת. חזור על שכבות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים תבלין פאי נוסף.
4
מכסים ומקררים במשך 4 שעות או עד מקורר.