טירמיסו זבליונה שוקולד הוא קינוח ים תיכוני. מתכון זה מנה ל-6 סועדים. תמורת 1.46 דולר למנה , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -11 גרם חלבון , 41 גרם שומן , ובסך הכל 760 קלוריות . מתכון זה מ-Foodnetwork דורש מסקרפונה, חלמוני ביצה, סוכר ויין מרסלה. 31 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , ציון שניתן לשפר. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו זבליונה אספרגוס עם פלפל שחור-פקורינו , זבליונה עם שזיפים קלויים , ופודינג לחם טירמיסו .
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, טורפים את חלמוני הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כמו לינדט, לתלתלי שוקולד
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, אפויה לפי הוראות הקופסה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
טורפים פנימה 1/2 כוס שמנת, את המרסלה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מניחים את הקערה מעל סיר גדול עם מים רותחים (אל תתן לתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
טורפים ללא הרף עד שהתערובת סמיכה ומדחום המוחדר למרכז מראה 160 עד 170 מעלות פרנהייט, כ-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מניחים את הקערה על משטח עבודה ומוסיפים את שוקולד צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
טורפים עד שהשוקולד צ'יפס נמס והתערובת חלקה. (ניתן להכין שעה מראש).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
הניחו לעמוד בטמפרטורת החדר.
9
לערבב לפני השימוש.)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
טורפים את 1/3 כוס השמנת הנותרת ואת המסקרפונה בקערה בינונית נוספת עד לקבלת תערובת סמיכה. חותכים את העוגה לקוביות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מניחים בערך חצי כוס מקוביות העוגה בכל אחת מ-6 כוסות בסגנון מסורתי או גביעי מים. יוצקים 2 כפות גדושות של סבליונה מעל. מכסים בכף מתערובת המסקרפונה. חוזרים על השכבות. (עטפו את קוביות העוגה שנותרו בניילון נצמד והקפיאו.) מכסים בבצק סוכר שוקולד לבן ומגישים.