קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

טלה וארטישוק טארט: Tortino di Agnello ו Carciofi

טלה וארטישוק טארט: Tortino di Agnello ו Carciofi
טלה וארטישוק טארט: Tortino di Agnello ו Carciofi דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. לכי לחנות וקחי ארטישוקים, בשר כבש, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל (agnello A Scotadito), כתף כבש צלויה (Agnello De Latte Arrosto), ו Crocchette d ' angnello e bieta (כבש ושוויצרי Chard Croquettes).

הוראות

1
כדי להפוך את הפסטה: לנפות יחד את הקמח והמלח ויוצקים על קרש חיתוך נקי או משטח עבודה. הפוך באר במרכז תל הקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
בקערה קטנה, מקציפים יחד את שמן הזית והיין.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים מעט מתערובת שמן הזית למרכז הבאר בכל פעם, מתחילים לאט לעבוד את הנוזל לתוך הקמח, מקפידים לשמור על קיר חיצוני של קמח עד הסוף. להמשיך לעבוד ביד עד שכל הנוזל כבר משולב ואתה יצרת כדור הומוגני של בצק. אם הבצק יבש מדי להוסיף 1 כפית מים בכל פעם עד הבצק מגיע יחד. להמשיך ללוש את הבצק במשך 5 דקות יותר. מניחים את הבצק בצד לנוח, מכוסה במטלית לחה, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בזהירות לחתוך את קצות הארטישוק, להסיר את כל העלים החיצוניים הקשים, לקלף את הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
חותכים כל ארטישוק לשניים ולהסיר את לחנוק מטושטשת באמצע. חותכים כל חצי לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
7
במחבת סאוט 12 אינץ', מחממים 1 כפות שמן זית על להבה בינונית גבוהה עד השמן חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את השום והפטרוזיליה ומבשלים עד שהשום רך וזהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
9
מוסיפים את הטלה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבשר חום מכל הצדדים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
מוסיף את הארטישוקים ומבשלים עוד 5 דקות, עד carmelized.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
11
מוסיף את היין הלבן ולתת להתבשל במשך כמה דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
באמצעות כף 1 הנותרים של שמן זית, משמנים קלות תבנית אפייה עגולה 9 אינץ 'עם צדדים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
13
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הביצה, היוגורט, ו 1 כף פטרוזיליה קצוצה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
באמצעות מחבת מתגלגלת מקורנת קלות, מגלגלים את הבצק עד שהוא יוצר מעגל 9 אינץ'. בעדינות להניח את הבצק בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מורחים את הכבש ואת תערובת ארטישוק על הבצק. למעלה עם שכבה אפילו של פרוסות ביצה קשה, ואז עם תערובת ביצה ויוגורט. מתבלים עם פתיתי צ ' ילי, פלפל שחור, טפטוף של שמן זית כתית מעולה ופקורינו מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
פקורינופקורינו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
(קיבלר)(קיבלר)
16
מניחים בתנור ואופים עד היוגורט הוא חום זהוב, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן