טלה קארי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לכם פלפל, רוטב זר חום, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, טלה קארי, ו טלה קארי.
הוראות
1
סלרי מוקפץ, בצל ותפוח בחמאה בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני עד הבצל הוא חום זהוב. מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סלרי
תפוח
קמח לכל מטרה
בצל
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
לשלב מים ורוטב זר; בהדרגה להוסיף תערובת מרוסקת, מיזוג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
מים
3
הוסף הבא 6 מרכיבים, ערבוב היטב. מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים 30 דקות או עד תערובת מעובה תוסס.
4
מגישים מעל אורז מבושל חם עם התבלינים הבאים: (כ 3/4 כוס כל) chutney, קשקשים קוקוס, ביצה מבושלת קשה קצוצה, בייקון מתפורר מבושל, ובוטנים מומלחים.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של גפן בוש תקווה טובה Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.