טלוויזיה לועס לערבב
אם יש לכם חמאה, בייגלה, דגני קריספיקס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר מאוד. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 43%. פריך, חריף לועס לערבב, נמוך יותר שומן להתקמט - עוגת תערובת פודינג לערבב עוגיות, ו עוגת תערובת עוגיות עם תוספות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מאוד שלבו את הדגנים, הבייגלה והאגוזים. בקערה קטנה שלבו את שאר החומרים; יוצקים מעל תערובת דגנים וזורקים לציפוי.
מעבירים לשניים משומנים 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. אפייה מחבתות.
אופים ב 250 עבור 1 שעה, ערבוב כל 15 דקות.
מורחים על מגבות נייר להתקרר. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות לה גרנד קורטאז ' רוז, ברוטבקבוק מסנוור. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
![לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק]()
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק
ניחוחות בהירים וטעמים של תות שדה טרי פטל לשלב עם הערות של לילך סיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. ברוט רוזסלין זה משלים מגוון רחב של מאכלים, ממלוחים ועד מתוקים. נסה את זה עם מנות אסייתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, קרולמה ברולטסה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו אוגני בלאן מציעה חומציות ורעננות טבעית. הגמאי הקל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.