קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות96
מגזין

טליאטלה אל סוגו די פונגי (טליאטלה עם ראגו פטריות)

טליאטלה אל סוגו די פונגי (טליאטלה עם ראגו פטריות)
טליאטלה אל סוגו די פונגי (טליאטלה עם פטריות ראגו) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 79 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל של 2583 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 73% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, שיני שום, יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: טליאטלה אי פונגי, טליאטלה קון ספינאצ'י פונגי, ו טליאטלה עם ראגו ירקות.

הוראות

1
מחלקים את בצק הפסטה המוכן לשלושה כדורים בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
2
מרדדים כל כדור לתפאורה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה. לאחר מכן, באמצעות מכונה או סכין חדה, לחתוך כל גיליון של פסטה לתוך סרטים של 1/3 אינץ ' עובי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
הניחו את הסרטים על מגש גיליון מאובק בקמח, וכסו את המגש במגבת כלים נקייה ולחה עד שהם מוכנים לבישול.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש גבוהה במשך 5 דקות, עד שהבצל חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את נתחי הפטריות וממשיכים לבשל עד שוויתרו על מרבית המים שלהם, בערך 9 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
מוסיפים את היין ורוטב העגבניות, החמאה והמלח והפלפל לפי הטעם ומנמיכים את האש לבינונית. מבשלים עוד 5 דקות, עד שהתערובת תהיה עקבית של ראגו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
בינתיים, לבשל את הפסטה במים רותחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
10
מסננים את הפסטה, שומרים את מי הבישול ומוסיפים את הפסטה לראגו. זורקים על אש גבוהה דקה אחת לציפוי הפסטה. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין ארבע קערות פסטה מחוממות, מגרדים את פרמיגיאנו ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
13
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
14
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים