טליאטלה עם עוף
טליאטלה עם עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 751 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . אם יש לך עוף, tagliatelle, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), Tagliatelle paglian e fieno-Straw and hay tagliatelle, ו עוף צרפתי וביצה Tagliatelle (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לשפשף את העוף עם שמן ומפזרים עם מלח ופלפל, ואז למקם אותו השד למטה במחבת צלייה צלוי במשך כ 1 1/2 שעות, או עד השחמה היטב, מפנה אותו לכיוון הסוף כדי חום השד. זה נעשה כאשר המיצים לרוץ ברור, לא ורוד, כאשר אתה חותך לתוך הירך. כאשר העוף כמעט מוכן, לשים מים בשפע על הפסטה, המלחה אותו כשהוא רותח.
מוציאים את העוף מהתנור ומוציאים את הבשר מהעצם, משאירים את כל העור המהולל, וחותכים אותו לחתיכות קטנות. אני עושה את זה רק על ידי משיכת, ללא סכין, אבל אם אין לך ידיים אזבסט, להשתמש בסכין ומזלג או לחכות עד שהוא קריר.
עבור הרוטב, יוצקים את כל המיצים מן המחבת צלייה לתוך סיר.
מוסיפים את הרוזמרין, הסולטנים המנוקזים והצנוברים. להתחיל לבשל את הרוטב כאשר אתה מוכן לבשל את הפסטה.
מבשלים ומנקזים את הפסטה, וזורקים אותה ברוטב, חתיכות עוף ופטרוזיליה בקערה גדולה מחוממת.