טליאטלה עם תרד ופטריות
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), Tagliatelle Ai Funghi, ו Tagliatelle paglian e fieno-Straw and hay tagliatelle (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את החלב בצלחת ניתנת למיקרוגל ומוסיפים חצי בצל, פלפל ועלה דפנה. מיקרוגל עד חם.
ממיסים את החמאה במחבת ואז מוסיפים את הקמח. מערבבים עד שהוא משולב היטב.
הוסף את החלב קצת בכל פעם (השתמש מסננת) ולהקציף עד שהוא נספג. לעשות את זה עד כל החלב כבר בשימוש. מבשלים בעדינות במשך כמה דקות.
מוסיפים את הגבינה ומקציפים עד שהיא נמסה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. שמור את זה חם עד שהוא נדרש.
ברגע שיש לך התחיל את הרוטב. מבשלים את הפסטה על פי ההוראות.
מטגנים את הפטריות בשמן הזית עם השום עד שהם רכים ועסיסיים. מתבלים עם הרבה פלפל שחור על טעם נפלא.
יש לשטוף את התרד במסננת, ואז לשפוך מעל kettleful של מים רותחים כדי לנבול את התרד.
יוצקים קצת מים קרים על, אז אתה לא לשרוף את הידיים, ואז לסחוט את הנוזל העודף. אני אוהב ללטף אותו יבש עם טיח, כמו גם לפני לקצוץ אותו.
ברגע שהפסטה מוכנה, לנקז אותו, ואז מעיל ברוטב הגבינה ומערבבים דרך התרד והפטריות.
מגישים בקערות עם גבינת פטה מתפוררת וצורם טוב של פלפל שחור.