טליאריני עם שקדים-ארוגולה פסטו וקציצות נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 735 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה ממזון ויין דורש שקדים קלויים, ארוגולה, טימין ושמן זית. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטו שקדים ארוגולן, ארוגולה-פיצה שקדים פסטו, ו לינגוויני + ארוגולה + טונה + פסטו שקדים.
הוראות
1
בקערה, מערבבים את החזיר והכבש עם בצל, יין, פטרוזיליה, גרידה, טימין, שומר, לבנדר ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
6 כוסות או סוכר
1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים על חום גבוה בינוני, פונה לעתים קרובות, עד השחמה, 5 דקות. הפחת את החום עד בינוני ומבשל במשך 5 דקות יותר, או עד שאין זכר לשרידים ורודים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
6
העברה לצלחת.
7
במעבד מזון, מחית את ארוגולה עם השקדים, 1/2 כוס פרמזן ואת הנותרים 1/2 כוס שמן זית ושום. מגרדים את הפסטו לקערה; מתבלים במלח ופלפל.