טמאלס עוף
את המתכון ניתן להכין טמאלס עוף תוך כ -3 שעות ו -15 דקות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל 611 קלוריות. מתכון זה משמש 10. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 654 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח, זיתים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 62%. טמאלס דה פולו קון צ'ילה ורדה-טמאלס עוף צ' ילה ירוק, גבינה עם טמאלס צ'ילי קלוי: טמאלס דה קווסו קון ראג' אס, ו הטמאלס הקולומביאני של אמא (טמאלס קולומביאנוס דה מי מאמפסה) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים קליפות תירס בקערה גדולה; מכסים במים קרים ומשרים לפחות 2 שעות.
בינתיים, בתנור הולנדי, שלבו את העוף, המים, הבצל, המלח והשום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45-60 דקות או עד שהבשר רך.
מוציאים עוף מהמרק; מניחים בצד עד שהוא קריר מספיק לטיפול. מרק זן; שומן רזה. דק קוצצים או לגרוס עוף.
לבצק, בקערה גדולה, מקציפים את הקיצור עד לקבלת אור ותפוח, בערך 1 דקה.
מוסיפים כמויות קטנות של מסה הרינה לסירוגין עם 2 כוסות מרק שמור, ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
זרוק כמות קטנה של בצק לכוס מים קרים; הבצק צריך לצוף למעלה. אם הבצק לא צף, המשיכו להקציף עד שהבצק קל מספיק כדי לצוף.
בתנור הולנדי מחממים שמן על אש בינונית; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים ומערבבים 7-9 דקות או עד להשחמה קלה. מערבבים פנימה את התבלינים, העוף ו -4 כוסות המרק השמור. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 45 דקות או עד שהמילוי מסמיך, תוך ערבוב מדי פעם.
מסננים קליפות תירס ומייבשים.
הניחו קליפת תירס על משטח עבודה כשהקצה הקטן מופנה מכם. בקצה הגדול מורחים 3 כפות בצק עד 1 אינץ'. של קצוות. למעלה עם 2 כפות תערובת עוף ו -2 כפיות זיתים. מקפלים דפנות קליפה ארוכות מעל המילוי, חופפים מעט. מקפלים מעל הקצוות של קליפה; לקשור עם חוט כדי לאבטח. אני חוזר.
בסל קיטור גדול, מקם טמאלס זקוף.
מניחים סל בתנור הולנדי מעל 1 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים במשך 45-50 דקות או עד שהבצק מתקלף מהקליפה, ומוסיפים מים חמים נוספים למחבת לפי הצורך.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
ניתן לשלב טמאלס עם פינו נואר, ריזלינג ורוז ספארקום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)]()
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.