קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות6
מגזין

טמלה חסילונים חריפים עם רוטב טומטילו צלוי וגבינת עיזים

טמלה חסילונים חריפים עם רוטב טומטילו צלוי וגבינת עיזים
Tamales שרימפס חריף עם רוטב Tomatillo קלוי וגבינת עז נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. אם יש לך כמון, מלח ופלפל, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו Tamales חזיר עם Tomatillo קלוי-סלסה צ'ילה, גבינה עם גבינת עיזים, אספרגוס, פטריות וסלסה טומטילו קלויה, ו Tamales עוף עם Tomatillo-רוטב כוסברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים tomatillos, בצל, שום, צ ' ילי ירוק במחבת צלייה ואופים בתנור f שחומם מראש 400 מעלות במשך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעבירים את הירקות הקלויים למעבד מזון יחד עם כל מיצים שנמצאים בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הכמון, המלח והכוסברה. דופק את התערובת עד בשילוב אבל עדיין עבה. אתה יכול להוסיף קצת מים או מרק אם התערובת עבה מדי. שמור חצי מהרוטב כדי לשרת עם tamales.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בקערה עמוקה, לשלב את מאסה ואת המחצית הנותרת של רוטב tomatillo. לנצח עד מלא משולב ואת הבצק הוא ירוק. מקפלים בגבינת העז הריכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הגדר את cornhusks על מחבת סדין מכוסה במגבת לחה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
הנח את הקליפה שטוחה על צלחת עם הצד החלק למעלה ואת הקצה הצר פונה אליך.
7
מורחים שכבה דקה, אפילו של תערובת מאסה על פני השטח של הקליפה עם כף כי הוא טבול במים. מקפלים את הקצה הצר עד למרכז ואז לקפל את שני הצדדים יחד כדי לצרף את המילוי. המסא הדביק יצור חותם. לצבוט את החלק העליון רחב סגור.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
8
לעמוד tamales למעלה באוניית קיטור גדולה או מסננת עם צבטו בסופו של דבר. טען את הספינה לתוך סיר גדול מלא 2 אינץ ' של מים. המים לא אמורים לגעת בטמאלה.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
הניחו מטלית לחה על הטמלה וכסו במכסה. לשמור על המים ברתיחה נמוכה, בדיקה תקופתית כדי לוודא שהמים לא להרתיח משם. קיטור tamales במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
10
ציפוי השרימפס עם כמון, אבקת צ ' ילי, קאיין, כוסברה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מחממים שמן במחבת סאוט, מבשלים את השרימפס במשך 5 דקות עד ורוד. כדי לשרת, לפתוח את tamales, העליון עם שרימפס מתובל כפית את רוטב tomatillo שמורות מעל.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.