קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות6
מגזין

טמלה חסילונים חריפים עם רוטב טומטילו צלוי וגבינת עיזים

טמלה חסילונים חריפים עם רוטב טומטילו צלוי וגבינת עיזים
Tamales שרימפס חריף עם רוטב Tomatillo קלוי וגבינת עז נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. אם יש לך כמון, מלח ופלפל, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו Tamales חזיר עם Tomatillo קלוי-סלסה צ'ילה, גבינה עם גבינת עיזים, אספרגוס, פטריות וסלסה טומטילו קלויה, ו Tamales עוף עם Tomatillo-רוטב כוסברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים tomatillos, בצל, שום, צ ' ילי ירוק במחבת צלייה ואופים בתנור f שחומם מראש 400 מעלות במשך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מעבירים את הירקות הקלויים למעבד מזון יחד עם כל מיצים שנמצאים בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הכמון, המלח והכוסברה. דופק את התערובת עד בשילוב אבל עדיין עבה. אתה יכול להוסיף קצת מים או מרק אם התערובת עבה מדי. שמור חצי מהרוטב כדי לשרת עם tamales.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
בקערה עמוקה, לשלב את מאסה ואת המחצית הנותרת של רוטב tomatillo. לנצח עד מלא משולב ואת הבצק הוא ירוק. מקפלים בגבינת העז הריכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
הגדר את cornhusks על מחבת סדין מכוסה במגבת לחה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הנח את הקליפה שטוחה על צלחת עם הצד החלק למעלה ואת הקצה הצר פונה אליך.
7
מורחים שכבה דקה, אפילו של תערובת מאסה על פני השטח של הקליפה עם כף כי הוא טבול במים. מקפלים את הקצה הצר עד למרכז ואז לקפל את שני הצדדים יחד כדי לצרף את המילוי. המסא הדביק יצור חותם. לצבוט את החלק העליון רחב סגור.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
לעמוד tamales למעלה באוניית קיטור גדולה או מסננת עם צבטו בסופו של דבר. טען את הספינה לתוך סיר גדול מלא 2 אינץ ' של מים. המים לא אמורים לגעת בטמאלה.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הניחו מטלית לחה על הטמלה וכסו במכסה. לשמור על המים ברתיחה נמוכה, בדיקה תקופתית כדי לוודא שהמים לא להרתיח משם. קיטור tamales במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
ציפוי השרימפס עם כמון, אבקת צ ' ילי, קאיין, כוסברה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מחממים שמן במחבת סאוט, מבשלים את השרימפס במשך 5 דקות עד ורוד. כדי לשרת, לפתוח את tamales, העליון עם שרימפס מתובל כפית את רוטב tomatillo שמורות מעל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.