קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

טמפה חמוצה מתוקה עם רוטב בוטנים פיקנטי

טמפה חמוצה מתוקה עם רוטב בוטנים פיקנטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו טמפה חמוצה מתוקה עם רוטב בוטנים חריף. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.68 דולר למנה. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל קאיין, צנון, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בסירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג ארוחת בוקר צ'יה וניל-שקדים כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: טמפה חמוץ מתוק, קל טבעוני מתוק וחמוץ טמפה, ו טאקו דגים פריך עם רוטב חמוץ מתוק חריף.

הוראות

1
לטמפה: בקערה קטנה מקציפים יחד את שמני השומשום, רוטב הסויה, החומץ, המירין, הג ' ינג ' ר והשום. במחבת מטגנת גדולה מסדרים את הטמפה בשכבה אחת, יוצקים עליה את המרינדה ומביאים לרתיחה מעל גבוה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים את התבנית ומבשלים במשך 20 דקות. חשפו, העלו את האש ובשלו את הטמפה עד שהמחבת כמעט יבשה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
טמפהטמפה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסירים מהאש. (בשלב זה טמפה יכול להיות בקירור, עטוף היטב, עבור 1 שבוע.)
מרכיבים שתצטרך
טמפהטמפה
3
לרוטב הבוטנים: בבלנדר, שלבו את חמאת הבוטנים, סירופ המייפל, רוטב הסויה, החומץ, הג ' ינג ' ר, השום והקאיין. פירה, הוספת מים חמים מספיק כדי ליצור רוטב שמנת, לשפוך.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
רוטב בוטניםרוטב בוטנים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מגישים את הטמפה מעל אורז לבן עם רוטב הבוטנים ומקשטים בצנון, בצל ירוק וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בוטניםרוטב בוטנים
אורז לבןאורז לבן
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
טמפהטמפה

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם6ריבס, קצוץ טרי או קפואכוסברה פרוסה דק, לקישוטכוסברה פרוסה דק, לקישוט6ריבס, קצוץ טרי או קפואאורז לבן מבושל חם, להגשהאורז לבן מבושל חם, להגשה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ג'ינג'ר טרי קצוץ דקג'ינג'ר טרי קצוץ דק1שן שום, כתוששן שום, כתוש2שיני שום, כתוששיני שום, כתוש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל טהור או דבשסירופ מייפל טהור או דבש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאת בוטנים לא מלוחה בסגנון טבעיחמאת בוטנים לא מלוחה בסגנון טבעי6ריבס, קצוץ טרי או קפואצנון פרוס דק, לקישוטצנון פרוס דק, לקישוט596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ אורזחומץ אורז3(חוֹרֶף)חומץ אורזחומץ אורז6ריבס, קצוץ טרי או קפואבצל ירוק פרוס דק, לקישוטבצל ירוק פרוס דק, לקישוט596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן שומשום בהירשמן שומשום בהיר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב סויה, רצוי מבושל באופן טבעירוטב סויה, רצוי מבושל באופן טבעי3(חוֹרֶף)רוטב סויה, רצוי מבושל באופן טבעירוטב סויה, רצוי מבושל באופן טבעי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טמפה, חתוך לקוביות 1 אינץטמפה, חתוך לקוביות 1 אינץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים