קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

טנג'רין-פלאן דבש עם סגמנטים אשכוליות

טנג'רין-פלאן דבש עם סגמנטים אשכוליות
פלאן מנדרינה-דבש עם מקטעי אשכוליות עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 369 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו דבש, מיץ מנדרינה, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחם שיפון עם חמאת שקדים ופלחי אשכוליות ורודות, דבש מנדרינה לרסק, ו דבש-מנדרינה ריבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה עמדה במרכז התנור וחימום מראש עד 350 ° F. להביא סוכר 1/2 כוס מים 1/4 כוס להרתיח בסיר קטן כבד על חום בינוני-נמוך, ערבוב עד הסוכר מתמוסס ומבריש את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה. להגביר את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מחבת מתערבלת מדי פעם, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
יוצקים סירופ קרמל לתוך מחבת עוגה בקוטר 8 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים; במהירות לסובב מחבת כך סירופ מכסה את התחתית.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
3
להקציף ביצים, חלמונים, דבש, וניל, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. להביא שמנת, חלב מרוכז, וקליפת מנדרינה להתבשל בסיר בינוני. לאט לאט לטאטא תערובת שמנת חמה לתוך תערובת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
מנדרינהמנדרינה
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
כמו לינדט, לתלתלי שוקולדכמו לינדט, לתלתלי שוקולד
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להקציף במיץ מנדרינה. זן פודינג למחבת מצופה קרמל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מניחים מחבת לתוך 13x9x2 אינץ מתכת תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה לבוא באמצע הדרך במעלה הצדדים של מחבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
7
אופים פלאן עד להגדיר במרכז כאשר מחבת עוגה הוא זז מעט, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
8
הסר מהמים; מגניב 30 דקות. פלאן צ ' יל חשפה עד מאוד קר ומוצק, לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
9
חותכים את כל הקליפה ואת התמורה מכל אשכולית. עבודה מעל קערה בינונית, לחתוך בין ממברנות, שחרור קטעים. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
חותכים סביב פלאן במחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מניחים צלחת על גבי מחבת והפוך, שחרור פלאן.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
חותכים לפרוסות, מגישים עם אשכוליות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא CVNE Seleccion de Fincas Tempranillo. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo
Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo
יין עשוי מענבים מהכרמים שלנו בוויללבה דל דוארו, בורגוס. שכבה סגולה גבוהה. האף עם הערות רבות של פירות שחורים מתרכך על ידי ניחוחות פרחוניים כי הם נקטעו על ידי מגע של מינרלים מהקרקע, אשר intermingled עם וניל מגיע מהשהייה הקצרה שלהם בחבית. בחך הוא מוחלק עם טאנין אצילי המספק ארוך ומתמשך לאחר הטעם. עשה עם 100% Tempranillo.התאמה מושלמת עם כל מיני בשרים שומניים ומשחק בצורה של צלי, תבשילים, בנוסף לגבינות השונות באזור.