בשר טנדרלוין עם יין אדום ורוטב מח נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 961 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו יין, עלה דפנה, קציצות בשר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פילה בקר ברוטב יין אדום, פילה בקר ברוטב יין אדום, ו פילה בקר ברוטב פטריות יין אדום.
הוראות
1
יש לשטוף marrowbones ולספוג במים חמים כדי לכסות 10 דקות. לחץ על עצם 1 עם האגודל בקצה העצם עם פתיחה קטנה יותר, דוחף מח החוצה בקצה השני. השלך עצם וחזור עם עצמות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2
חותך מח לרוחב לתוך 1/8 אינץ ' עבה סיבובים. לכסות את מח עם מים קרים בקערה וצינה, שינוי מים פעמיים, 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1
מרתיחים יין, שאלוט, פטריות, גזר, טימין, עלה דפנה, ופלפל בסיר כבד 3 ליטר עד מופחת על 1/2 כוס, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים ציר עגל וחוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך סיר כבד 2 ליטר, לחיצה על והשלכת מוצקים. החזר את הרוטב לרתיחה. מערבבים יחד arrowroot ו Madeira ולהקציף לרוטב. מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד מעובה מעט, כ 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים במלח ועונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים תנור ל-350F.
2
טפיחה יבש בקר ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים שמן וחמאה במחבת קטנה חסינת אש מעל חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז בקר חום היטב מכל הצדדים, כ -10 דקות. שים מחבת צלייה עם בשר באמצע התנור וצלי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לאוגרים מרכז 54° עבור בינוני נדיר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד 10 דקות, ואז לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
1
מביאים מרק, מים ומלח לסיר קטן ומבשל.
מרכיבים שתצטרך
2
מח ניקוז ולהעביר עם כפית מחוררת לסיר. צדת בשעה רתיחה חשופה 8 דקות.
3
להביא רוטב לרתיחה ולהוסיף מח באמצעות כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים קצת רוטב על בשר פרוס ומגישים שארית בצד. אם תרצה, לארגן סיבובים מח בין פרוסות בשר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
5
הערה של טבחים: רוטב (לפני הוספת מח) יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב, חשוף, ואז רגוע, מכוסה.