בשר טנדרלוין עם מלית פטריות בר ורוטב יין פורט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 546 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו שאלוט, פלפל; עוד, פטריות פורצ'יני, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גורגונזולה-פילה ממולאת בבשר בקר ברוטב יין פורט, בשר בקר צלוי עם רוטב פורט פטריות, ו פילה בקר צלוי ברוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הפחתת הרוטב: להמיס 1 Tbs. של החמאה בסיר 3-4 ליטר (רצוי 8 אינץ ' רחב) מעל חום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הנמל ואת ענפי הקורנית ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה ומבשלים עד היציאה צמצמה מרקם syrupy, על 30 דקות אתה צריך בערך 1/2 כוס כולל שאלוט. בינתיים, להביא את מרק העוף לרתיחה בסיר קטן. את החום, להוסיף את פורצ ' יני ולתת להם לספוג במשך 15 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את פורצ ' יני לקערה קטנה. מסננים את הנוזלים השריית דרך מסננת בסדר מרופד במגבת נייר או מסנן קפה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את השריית נוזל וחצי של פורצ 'יני (כ 1/3 כוס) להפחתת הנמל (לשמור את פורצ' יני הנותרים עבור המילוי). מביאים את הרוטב לרתיחה על חום גבוה. הפחת את החום כדי לשמור על רתיחה ומבשל עד שזה צמצם ל 1-1 / 3 כוסות, כ 15 דקות. מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר, לחיצה על מוצקים. אתה צריך בערך 1 כוס רוטב. מניחים בצד עד צלי נעשה. הפוך את המילוי: להשרות את דומדמניות במים חמים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים ומכניסים אותם למעבד מזון.
6
הוסף את porcini ספוג שמורות.
7
חום 1 Tbs. של השמן במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני. ללטף את כבד העוף יבש ומבשלים משני הצדדים עד השחמה בצד החיצוני רק קצת ורוד בפנים, 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
8
העברה לצלחת, לתת מגניב מעט, ולאחר מכן להוסיף למעבד המזון. תהליך עד קצוץ דק.
9
מחממים את 1 Tbs הנותרים. שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הפטריות, המלח והפלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם נראים נבולים ומכווצים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את שאלוט ושום וממשיכים לבשל, ערבוב, עד הפטריות רכות ומתחילות חום, 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיף את מרק העוף לגרד את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ כדי לשחרר כל חתיכות חומות. אם הנוזל לא מתאדה מיד, מרתיחים עד שהוא מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
13
הסר את המחבת מהחום ולתת להתקרר מעט.
14
מוסיפים את הפטריות המרוסקות, חמאה, פטרוזיליה, קוניאק או ארמניאק, מיץ לימון, טימין, וגרידת לימון לתערובת הכבד במעבד המזון. דופק כדי ליצור בצק עבה העונה לטעום עם מלח ופלפל נוספים.
מרכיבים שתצטרך
15
לגרד את המילוי על פיסת פלסטיק גדולה לעטוף ולעצב אותו לתוך יומן כמה סנטימטרים יותר מאשר צלי. בחוזקה לגלגל את המילוי בניילון הנצמד ולסובב את הקצוות כדי ליצור יומן הדוק מאוד. מסובב את הקצוות של הפלסטיק יהיה לדחוס את המילוי כך שלה רק קצת קצר יותר מאשר צלי. להקפיא עד המשרד, על 2 שעות ועד 2 ימים. דברים & לבשל את הצלי: לקצץ את עור הכסף ושומן עודף מן הטנדרלוין. פרפר tenderloin על ידי חיתוך אותו לאורך כמעט אבל לא לגמרי במחצית, כך שאתה יכול לפתוח אותו כמו ספר.
מרכיבים שתצטרך
16
לפתוח את המילוי ולמרכז אותו לאורך חצי אחד של הצלי. מקפלים את הצלי בחזרה לצורתו המקורית ולקשור במרווחים של 1 עד 2 אינץ'עם חוט קצבים.
מרכיבים שתצטרך
17
תן לצלי לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה (2 שעות אם המילוי קפוא מוצק). מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 260°.
מרכיבים שתצטרך
18
בואו הנותרים 1-1 / 2 Tbs. חמאה לרוטב לרכך בטמפרטורת החדר. מתבלים את הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל ומניחים אותו על מתלה שטוח במחבת צלייה או תבנית אפייה כבדה. צולים במשך 15 דקות ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. המשך לצלות את הבשר עד מדחום בשר מוכנס למרכז הבשר (לא המילוי) רושמים125 לנדיר או130 לנדיר בינוני, 30 עד 45 דקות יותר. הזז את הצלי ללוח גילוף ולתת לו לנוח, בגסות רופף עם נייר, במשך 15 דקות. סיים את הרוטב: בעוד הצלי נשען, להביא את הרוטב לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
19
מערבבים את החמאה הריכה עם הקמח כדי ליצור משחה ולטפוח אותו לרוטב. מבשלים את הרוטב כדי לעבות מעט לבשל את כל טעם קמח גלם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1
הסירו את המיתרים מהצלי וחתכו אותם ל-8 עד 10 מדליונים. שים מדליון על כל צלחת וטפטף את הרוטב סביב הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2
הפוך מראש טיפים רוטב מופחת, מתוח יכול להתבצע בקירור עד 2 ימים קדימה. אם לא עושה את המילוי קדימה, לקרר את הנותרים ספוג פורצ ' יני בנפרד. הצלי יכול להיות ממולא ומקורר עד 1 יום מראש. לשתות הצעות יין אדום לבבי עם טאנינים מפותחים, נימה מינרלית, וזוגות פירות בהירים היטב עם earthymushroom ואלמנטים נמל של tenderloin בשר בקר. אבן המים 2004 קברנה סוביניון מעמק נאפה יהיה מושלם.