קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

טפיוקה עם תפוחים ומשמש

טפיוקה עם תפוחים ומשמש
טפיוקה עם תפוחים ומשמש מבושל נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו מקל קינמון, תאכלו תפוחים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: בקר ומשמש מבושל ביין אדום, הל ודבש משמש מבושל עם חלב חמאה-rosewater Pa, ו תפוחים מבושלים.

הוראות

1
לאחר ספוג את הטפיוקה לילה, לנקז אותו בסיר עם חלב, תמצית וניל, וחמאה. מביאים לרתיחה, פונים נמוך, ומבשלים, ערבוב בדבש, אגבה, או סוכר, עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
טפיוקה.טפיוקה.
חמאהחמאה
אגבהאגבה
דבשדבש
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
חותכים משמשים מנופח בן הלילה שלך לחצאים או רבעים, אם תרצה בכך. בסיר אחר, מניחים את המים, קינמון, מיץ תפוזים, אגבה או דבש, ותפוחים ומביאים לרתיחה, נותן לו מערבבים טוב מדי פעם. מבשלים במשך כ 10 עד 15 דקות, או עד התפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
משמשמשמש
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
אגבהאגבה
דבשדבש
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
עכשיו, כאן אתה יכול לעשות אחד משני דברים.
4
מגישים את הפרי מבושל כפי שהוא על גבי הטפיוקה או לשים את הטפיוקה בצלחת קטנה עם כף אחרת של חמאה, יוצקים את התפוחים ומשמשים על גבי, ואופים ב 177°/180°C במשך 15 או כך דקות. הבחירה, סילה, היא שלך.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
טפיוקה.טפיוקה.
תפוחתפוח
חמאהחמאה
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מתכונים על ידי סופי דאל. Reprinted עם רשות מאוד מחבב מזון: שנה במתכונים על ידי סופי דאל, © 201
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
6
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.סופי דאל החלה את הקריירה שלה כדוגמנית, אבל הכתיבה הייתה תמיד האהבה הראשונה שלה. ב - 2003 כתבה נובלה מאוירת בשם "האיש עם העיניים המרקדות", שהיה רב מכר של הטיימס. לאחר מכן פרסם רומן בשם "Playing with the Grown-Ups", שהתפרסם בשנת 200 וזכה לשבחים רבים על ידי בלומסברי.
7
דאל היא עורכת שותפה בווג הבריטי. היא גם כתבה עבור Us Vogue, Waitrose Food Illustrated magazine, The Observer, the Guardian, And the Saturday Times Magazine, בין היתר.אכלנית וטבחית מסורה, היא כתבה ספר המתעד את ביש המזל שלה עם אוכל, התענוגות החושניים של גברת דאהל, שפורסם בהוצאת הארפר
8
קולינס ב-2009, שהיה רב המכר שלה ב-Second Times. בעקבות ההצלחה של תענוגות חושניים, דאל כתבה והציגה סדרת בישול פופולרית בת שישה חלקים של BBC2, The Delicious Miss Dahl, ששודרה במספר מדינות ברחבי העולם.דאהל חיה באנגליה, שם היא ממשיכה לעבוד על העיתונאות שלה, הספרות והאפייה.