טפנד גבינת עיזים קרקרים
טפנד גבינת עיזים קרקרים יכול להיות רק תבלין אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 21 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 120 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח, חמאה, טפנד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו טפנד גבינת עיזים, ממרח אפרסק ופקאן עם גבינת עיזים, ו קרוסטיני גבינת עיזים עם ממרח זיתים (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או בקערה גדולה עם דופק בלנדר מאפה או תערובת קמח ומלח.
חותכים חמאה לחתיכות קטנות.
מוסיפים חמאה לתערובת קמח ודופק או תערובת עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. מידה 1/3 כוס גבינת עיזים, שמירה על שארית להגשה, לשבור לחתיכות קטנות.
מוסיפים גבינה לתערובת קמח ודופק או מתערבבים עד שהתערובת מתחילה ליצור בצק. חצי בצק ולגלגל כל מחצית בין גיליונות נייר קלף לתוך מלבן 12 על 10 אינץ '(בערך 1/8 אינץ'). מלבנים צוננים בקלף על גיליונות אפייה עד המשרד, כ -30 דקות.
להעביר 1 מלבן של בצק על תבנית אפייה אל משטח עבודה ולהסיר את הגיליון העליון של קלף. עבודה במהירות ושימוש בסרגל כמדריך, לחתוך מלבן לריבועים 1 1/4 אינץ ' מבלי להפריד ריבועים. (אם הבצק הופך רך מדי לעבודה עם, להקפיא או לצנן על קלף ותבנית אפייה עד המשרד.)
אופים קרקרים על קלף ועל תבנית אפייה באמצע התנור עד להזהבה, 15 עד 20 דקות. קרקרים מגניבים על קלף על מדף. (קרקרים ימשיכו פריך כפי שהם מגניבים.)
חותכים ואופים יותר קרקרים עם הנותרים מלבן של בצק. עם מרית בזהירות להסיר קרקרים קלף. קרקרים גבינת עיזים עשויים להתבצע 5 ימים קדימה ושמרו במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מורחים קרקרים עם גבינת עיזים שמורה בטמפרטורת החדר ומעל עם טפנד.