טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף זיתים מצופה קינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים קלויים בזיליקום. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אנשובי, זיתים, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קינואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קינואה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ממרח זיתים וטפנד שום צלוי ממולא פטריות, פלפלים קלויים עם שום ובזיליקום, ו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל תבנית אפייה גדולה עם תרסיס בישול nonstick.
במעבד מזון או בלנדר, לשלב את כל הזיתים, פטרוזיליה, צלפים, טימין, אנשובי. תהליך עד תערובת יוצרת להדביק עבה.
מניחים עוף על תבנית אפייה מוכנה. למעלה רק 4 מתוך 8 חתיכות עוף עם תערובת טפנד זיתים. עונה 4 אחרים של 8 חתיכות עוף עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לעטוף שיני שום בנייר כסף ולמקם לצד עוף. עוף צלוי ושום במשך 25 דקות, עד עוף מבושל דרך שיני שום הם חום זהוב ורך.
בינתיים, קוק קינואה על פי הוראות החבילה. כאשר הנוזל נספג, מקפלים פלפלים אדומים, על 1/3 של שיני שום קלויים בזיליקום ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור.
מגישים חצי מהעוף וכל הקינואה עם ארוחה זו ושומרים עוף נוסף וציפורן שום נוספת לארוחות עתידיות.