טקס-מקס פאג'יטס
Tex-Mex Fajitas הוא טבעוני ומספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 34 קלוריות. אם יש לכם מלח, חומץ סיידר, טופו מוצק במיוחד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו Tex-Mex המבורגרים, סלט פסטה Tex-Mex שמנת, ו סלט עוף קצוץ Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים טופו עם כמון ואבקת צ ' ילי; בעדינות לזרוק מעיל לכל הצדדים.
מבשלים חצי טופו ב 3 כפית. שמן חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני 5 דקות בכל צד.
הסר טופו, ולשמור חם. חזור על הליך עם 3 כפית. שמן וטופו שנותר.
סאוט פרוס בצל ופלפל בל הנותרים 1 כפית. שמן חם במחבת מעל חום בינוני גבוה 2 דקות או עד מכרז. מערבבים סלסה, חומץ, ומלח; לבשל 2 דקות.
מגישים עם טורטיות חמות התוספות האהובות עליך.
* 1 lb. חזה עוף מבושל קצוץ ניתן להחליף טופו. לבשל 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הערה: בדקנו עם Nasoya Extra המשרד טופו סלסה עבה קצב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.