קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות63
מגזין

טקסס ברביקיו בריסק בשר בקר מטוגן

טקסס ברביקיו בריסק בשר בקר מטוגן
טקסס ברביקיו חזה בקר מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1061 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צ'ילי אנצ' ו, פלפל, סלרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו -30 דקות. נסו טקסס ברביקיו בשר בקר בריסקט, חזה בקר מטקסס צלוי, ו חזה בקר בסגנון טקסס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הפפריקה, 1 כף כל אחד מלח ופלפל שחור, הסוכר החום, ואת קאיין. לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי בריסקט, לעטוף בחוזקה, ומקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
משרים את שבבי העץ במים לפחות 30 דקות לפני הצלייה. הכן גריל חיצוני עם אש בינונית עד בינונית נמוכה לצלייה עקיפה.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1
מערבבים את מחית העגבניות, בירה, סלרי, בצל, 1/2 כוס החומץ, הסוכר החום, חרדל, בייקון, שום, צ 'ילי, עלי דפנה, אבקת צ' ילי, 1 כף מלח, ופלפל שחור לטעום במחבת אלומיניום חד פעמית גדולה. שים חזה בקר ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
לזרוק קומץ שבבי עץ סחוט על הגחלים החמים, לשים את המחבת על הצד הקריר של הגריל, ולכסות כך חורי האוורור הם ישירות מעל חזה. בשרים בשרים כל 30 דקות, מסתובבים מדי פעם ומוסיפים מים למחבת לפי הצורך כדי לשמור על בשר שקוע חלקית, עד שהבשר רך ומד חום מיידי מוכנס בחלק העבה רושם 200 מעלות F, כ 3/4 שעות. לחדש את הפחם לפי הצורך כדי לשמור על אש בינונית עד בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
להעביר את העטין ללוח חיתוך, אוהל עם נייר כסף, ולתת לנוח 20 דקות. לרפרף את השומן מן הרוטב צליה ומערבבים את חומץ סיידר 1/4 כוס הנותרים ומלח לפי הטעם. מחממים במידת הצורך. דק פרוסת חזה לרוחב התבואה ולסדר על מגש הגשה. כפית קצת רוטב על הבשר ולהעביר את השאר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

מרכיבים

3אנצ'ו צ' יילס, נבקע, זרע, וקצוץאנצ'ו צ' יילס, נבקע, זרע, וקצוץ170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרוסות עבות בייקון, קצוץ גס (עלפרוסות עבות בייקון, קצוץ גס (על23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2קילוגרםבשר בקר, רצוי נקודת לחתוך, שומן trimmedבשר בקר, רצוי נקודת לחתוך, שומן trimmed340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בירה או בירה ענברבירה או בירה ענבר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחור טחון טרי, בתוספת נוספת לתיבולפלפל שחור טחון טרי, בתוספת נוספת לתיבול8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה11 קילו קישואים,1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי, טחוןסלרי, טחון2(חוֹרֶף)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף4צ'ילי צ' יפוטלה משומר ברוטב אדובו, טחוןצ'ילי צ' יפוטלה משומר ברוטב אדובו, טחון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)10ציפורןשום, טחוןשום, טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפפריקה הונגרית מתוקהפפריקה הונגרית מתוקה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח כשר, בתוספת לתיבולמלח כשר, בתוספת לתיבול1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר1( חצילים)בצל, טחוןבצל, טחון1בצל צהוב בינוני, קצוץשבבי עץ, עדיף היקורי או מסקיטשבבי עץ, עדיף היקורי או מסקיט794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל צהובחרדל צהוב