טראוט דייל שיבולת שועל-עוגיות צימוקים
טראוט דייל שיבולת שועל-עוגיות צימוקים הוא צמחוני ומספק כ 55 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך סודה לשתיה, קינמון טחון, שיבולת שועל התגלגל מיושנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל צימוקים, עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, ו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים.
הוראות
מחלקים תנור לשלישים מחממים ל 177°.
אופים 12 עד 16 דקות. הכינו את דפי העוגיות לפי ההוראות.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון.
בקערה גדולה, באמצעות כפית יציבה, או בקערה של מערבל חשמלי, רצוי עם חיבור משוט, להכות את החמאה עד רך וקטיפתי, ואז להכות בשני הסוכרים. לגרד את הקערה ואת מקצף, אם באמצעות, והכה עד חלקה. הכה את הביצים ווניל לגרד את הקערה שוב.
ערבוב לאט, או עם המיקסר על המהירות הנמוכה ביותר, בהדרגה לעבוד בתערובת הקמח, ואז שיבולת שועל וצימוקים. הבצק ירגיש נוקשה מאוד. (אתה יכול לעשות את הבצק קדימה, לכסות, לקרר במשך כמה שעות.)
זרוק את הבצק על יריעות העוגיות מוכנות על ידי כף הערימה, הצבת העוגיות על 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים 12 עד 16 דקות (או לזמן המצוין עבור הגובה שלך בתרשים), או עד עוגיות זהובות חום; ככל שהם אופים, crisper הם יהיו.
לקרר את העוגיות על מתלה תיל. אם העוגיות נאפו על קלף או מחצלת אפייה, פשוט להחליק אותו גיליון העוגיות על מתלה חוט להתקרר. כאשר העוגיות הם מגניבים לחלוטין, לאחסן אותם במיכל אטום.
From Pie in the Sky: Successful Waking at High Altitudes by Susan G. Purdy, (C) May 2005 William Morrow Cookbooks, an imprint of Harper