קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

טראפלס שוקולד מריר קרמל עם Fleur de Sel

טראפלס שוקולד מריר קרמל עם Fleur de Sel
טראפלס שוקולד מריר קרמל עם פלר דה סאל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 131 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, קצפת, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טראפלס שוקולד מריר קרמל עם Fleur de Sel, כמהין שוקולד מריר עם Fleur de Sel, ו עוגת שוקולד עם מילוי קרמל Fleur De Sel (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 8 אונקיות שוקולד בקערת מתכת על סיר של מים רותחים בקושי (לא מאפשרים תחתית קערה לגעת במים); מערבבים עד שוקולד הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
הסר שוקולד מעל מים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
3
שלב סוכר 2 כפות מים בסיר קטן. מערבבים על חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס, מדי פעם מברישים צדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה. להגביר את החום; להרתיח עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, צחצוח למטה הצדדים מחבת מתערבל מדי פעם, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
הוסף קרם (תערובת יהיה בועה). מערבבים על חום נמוך מאוד עד קרמל הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
5
מערבבים קרמל ו 1/4 כפית פלר דה sel לתוך שוקולד נמס. צמרמורת עד מילוי כמהין הוא מוצק, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6
מניחים קקאו בקערה. באמצעות 1 כף מילוי כמהין עבור כל כמהין, להתגלגל לתוך כדורים, ואז לגלגל בקקאו. מסדרים על תבנית אפייה. כיסוי; צמרמורת לילה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
קו 13x9x2 אינץ ' אפייה גיליון עם רדיד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מקום הנותרים 12 אונקיות שוקולד בקערת מתכת בינונית על סיר של מים רותחים בקושי (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים); מערבבים עד שוקולד נמס וחלק מדחום מוכנס לתוך אוגרי שוקולד 46°.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
הסר קערה מעל מים. עובד במהירות, לטבול 1 כמהין בשוקולד נמס. באמצעות מזלג, להרים כמהין ומזלג ברז נגד צד של קערה כדי לאפשר ציפוי עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
להעביר כמהין לסדין מוכן. חזור עם פטריות כמהין שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
11
מפזרים כמהין קלות עם פלר דה sel נוסף.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
כמהיןכמהין
12
בואו לעמוד עד ערכות ציפוי, לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
1
להטביע את הנורה של מדחום ממתקים או את החיישן על גזע של מדחום מיידי לקרוא בשוקולד לקריאה מדויקת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום