קושיקשה
מוכן ב53 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

טרוטה מוקפצת עם חמאת לימון צ'ייב

טרוטה מוקפצת עם חמאת לימון צ'ייב
זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. אם יש לך עירית, שאלוט, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. מתכונים דומים: טרוטה מוקפצת עם חמאת לימון צ'ייב, פורל עם פטרוזיליה וחמאת לימון, ו תפוחי אדמה חדשים עם לימון וחמאה צ'ייב.

הוראות

1
מערבבים 3 כפות חמאה, גרידת לימון, מיץ, שאלוט ו 2 כפות עירית עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2
מניחים את החמאה על פיסת פלסטיק קטנה לעטוף, באמצעות שני הקצוות של לעטוף פלסטיק, לסובב אותו סביב לעשות גליל. תירגע לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
באמצעות פינצטה האף מחט, להסיר את כל העצמות מן הטרוטה. ממיסים את 2 כפות הנותרים חמאה על חום מתון במחבת nonstick גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים את הטרוטה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פורלפורל
5
מניחים את העור בצד דגים למטה ומבשלים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות. הפוך ומבשל עוד 3 דקות. באמצעות סכין חיתוך חדה, להחליק את הסכין לתוך החלק העבה ביותר של הדג. אם אתה לא מרגיש שום התנגדות, הדג שלך נעשה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מעבירים את הדג לצלחות הגשה, למעלה עם חמאה ומקשטים עם שאר העירית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
ביוק: היופי בחמאה הזו הוא שאתה יכול לעשות לה מה שאתה רוצה. למה לא לנסות לימונים וצ ' ילי, לימון ונענע, רוזמרין, טימין ומרווה? הכל הולך כשאתה במטבח.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין