טרוטה מוקפצת עם חמאת לימון צ'ייב
זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. אם יש לך עירית, שאלוט, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. מתכונים דומים: טרוטה מוקפצת עם חמאת לימון צ'ייב, פורל עם פטרוזיליה וחמאת לימון, ו תפוחי אדמה חדשים עם לימון וחמאה צ'ייב.
הוראות
מערבבים 3 כפות חמאה, גרידת לימון, מיץ, שאלוט ו 2 כפות עירית עד בשילוב טוב.
מניחים את החמאה על פיסת פלסטיק קטנה לעטוף, באמצעות שני הקצוות של לעטוף פלסטיק, לסובב אותו סביב לעשות גליל. תירגע לפחות 30 דקות.
באמצעות פינצטה האף מחט, להסיר את כל העצמות מן הטרוטה. ממיסים את 2 כפות הנותרים חמאה על חום מתון במחבת nonstick גדולה.
מפזרים את הטרוטה במלח ופלפל.
מניחים את העור בצד דגים למטה ומבשלים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות. הפוך ומבשל עוד 3 דקות. באמצעות סכין חיתוך חדה, להחליק את הסכין לתוך החלק העבה ביותר של הדג. אם אתה לא מרגיש שום התנגדות, הדג שלך נעשה.
מעבירים את הדג לצלחות הגשה, למעלה עם חמאה ומקשטים עם שאר העירית.
ביוק: היופי בחמאה הזו הוא שאתה יכול לעשות לה מה שאתה רוצה. למה לא לנסות לימונים וצ ' ילי, לימון ונענע, רוזמרין, טימין ומרווה? הכל הולך כשאתה במטבח.