טרוטה מצופה קמח תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל מצופה קמח תירס. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, עגבניות, חומץ יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס, ארוחת ערב הלילה: פורל מצופה קמח תירס מטוגן במחבת, ו טרוטה מצופה קמח תירס עם עגבניות חמות וסלסה טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1/2 כפות חמאה במחבת על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, על 3 דקות. מערבבים את העגבניות, חומץ, 1/4 כוס מים, 1 כף טרגון ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל; מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מניחים את השעועית הירוקה בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה.
טפטוף עם 1 כף מים, לכסות עם פלסטיק לעטוף מיקרוגל עד פריך במכרז, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל; להתחמם.
שים את קמח התירס בקערה רדודה. לדלות את הדגים בקמח התירס, לנער את העודף.
מחממים 1/2 כף חמאה במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף את הדגים ומבשלים עד הזהב, מפנה פעם אחת, על 5 דקות. (
הוסף חמאה נוספת בין קבוצות, במידת הצורך.)
להחזיר את הרוטב לחום בינוני.
מוסיפים את החצי וחצי, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה מעט, כ 3 דקות. מערבבים את הנותרים 1 כף טרגון ו 1/2 כף חמאה ועונה עם מלח.
מגישים את הדג עם שעועית ירוקה העליון עם הרוטב.
למנה: קלוריות 380; שומן 14 גרם (רווי 7 גרם); כולסטרול 164 מ "ג; נתרן 238 מ" ג; פחמימות 30 גרם; סיבים 4 גרם; חלבון 33 גרם