פורל עם שקדים ופלפלים אדומים לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 410 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך פלפל, קומץ עגבניות שרי, שקדים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 25 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פסטה עם פלפלים אדומים קלויים ושקדים, טרוטה מטוגנת עם שקדים ופטרוזיליה, ו פורל עם שעועית ירוקה ושקדים.
הוראות
1
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
טיפ הפלפל, עגבניות, שום, שמן וחומץ לתוך פח צלייה, ואז לזרוק אותם יחד. צלוי במשך 20 דקות, ואז לעשות מקום בדיל הקלייה עבור פילה פורל, פיזור עם השקדים וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה פורל
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
( 23)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
חזור לתנור לעוד 10-15 דקות, עד שהדג מבושל והשקדים קלויים קלות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מגישים עם טריזי לימון עבור לסחוט מעל וסלט רקטות בצד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטרוטה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.