טרוטת עין-הקשת מטוגנת עם פקאן וחמאה חומה ונשר שוויצרי עם חומץ סראנו צ'ילה
אם יש לך טרוטה קשת, ביצים, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה יוצא מן הכלל. נסו טרוטת עין-הקשת עם שעועית ירוקה, צלפים, לימון וחמאה חומה, פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה, ו צ'ארד מאלפטי שוויצרי עם חמאה חומה מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח אורז בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים ביצים וחלב בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים קמח תירס בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
פתח וחתוך את הטרוטה, באלכסון, לתוך 2 פילה. מתבלים הן את הבשר והן את העור של הפילה במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז טובלים כל פילה בקמח אורז, ואז תערובת ביצים, ואז קמח תירס. חזור עם דגי טרוטה שנותרו.
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה עד כמעט עישון.
לטגן 4 פילה בכל פעם עד חום זהוב משני הצדדים. חזור עם השמן שנותר.
מעבירים לתבנית אפייה גדולה וחוזרים עם שאר 2 הטרוטות.
מניחים בתנור ואופים במשך 5 עד 6 דקות עד רק מבושל דרך.
גרידה ומיץ הן לימונים, הזמנת בנפרד את ההתלהבות ואת המיץ. תניח בצד.
בעוד הטרוטה מתבשלת, ממיסים את החמאה במחבת לא דביקה על חום בינוני-גבוה. צופה בזהירות והורדת החום במידת הצורך, לאפשר את החמאה קצף ולהפוך חום זהוב. מיד להוסיף את מיץ לימון, גרידה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
בעוד החמאה היא עדיין קצף, להוסיף את פקאן ופטרוזיליה. אל תאפשר את החמאה לשרוף או שזה יהיה שמיש.
מניחים 2 פילה על כל אחד 4 צלחות ארוחת ערב ושופכים את החמאה פקאן-חום מעל.
צ 'ארד שוויצרי מוקפץ עם בצל אדום וחומץ צ' ילה סראנו.
דמעה עלי סלק שוויצרי מגבעולים לבנים עבים, להשליך את הגבעולים קוצצים גס עלים, להפריש.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום זהוב ושומן כפי שניתנו.
הסר בייקון לצלחת עם כפית מחוררת.
מוסיפים את הבצל ומבשלים בשומן שניתנו עד רך.
מוסיפים את השום ומבשלים דקה נוספת.
מוסיפים את chard שוויצרי, מתבלים עם מלח ופלפל ומערבבים כדי מעיל את העלים בשומן. מבשלים עד העלים נבלו לחלוטין.
מוסיפים את החומץ וממשיכים לבשל במשך 2 דקות.
להביא צ ' ילי, חומץ, וכפית מלח לרתיחה בסיר שאינו מגיב בינוני.
הסר מהחום, לשפוך לתוך קערה, לכסות ולתת תלול לפחות 2 שעות או לילה בטמפרטורת החדר. מסננים דרך מסננת בסדר לתוך קערה או צנצנת זכוכית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.