תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל יפני. נסו להכין טריאקי סלמון בגריל עם סלט מלפפון בבית. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. אם יש לכם מלפפון, רוטב סויה, סוכר גלגלית זהבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 87 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלמון טריאקי עם סלט מלפפון, סלמון בגריל עם סלט מלפפון, ו סלמון בגריל עם סלט מלפפון (אוסטרליה).
הוראות
1
מחממים את הגריל גבוה ומברישים מגש אפייה יציב עם שמן. בקערה גדולה, מערבבים את הסויה, מירין, סוכר, זנגביל ושום יחד עד שהסוכר מומס, ואז זורקים את הסלמון הקפוא בתערובת הסויה עד מצופה. להטות את המרינדה הנותרים לסיר קטן ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את המגש על 4in מן החום, ואז גריל במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
מברישים את הדגים כל כמה דקות עם מרינדה מבעבעת עד מבושל דרך מזוגג. אם הפילה עבה, ייתכן שיהיה עליך להפוך אותם על הצדדים שלהם אז הם מבשלים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
הסר מהגריל. מבשלים את המרינדה עד דביק, ואז לשפוך אותו על הסלמון מבושל.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
עבור סלט מלפפון, להשתמש מקלף להב מסתובב לקלף את המלפפון לפרוסות. הפוך את הרוטב על ידי ערבוב חומץ עם רוטב סויה, סוכר ושומשום. לזרוק את המלפפון עם הרוטב ומגישים עם סלמון ואורז מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1-1/2 אונקיות. ג'ין
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ליקוריץ צהוב וירוק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון בגריל. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה השמורה של Elway 7cellars. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.