קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

טרין דה קטניות (פטה ירקות )

טרין דה קטניות (פטה ירקות )
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קטניות דה טרין (פטה ירקות ). מתכון זה מספק 10 מנות. עם 255 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו פלפל, חלב עיזים, רוטב טבסקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קארי Pâté En Terrine, פורל אדום וקליפות ירקות עם קרם שום-Pelures de légumes, truite rosée et sa crème d ' ail, ו מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone.

הוראות

1
צליית האספרגוס: לקצץ כ 2 אינץ ' מן השורש.
מרכיבים שתצטרך
2
מברשת מחבת מחבת מחבת חמה עם שמן. מעיל קל את האספרגוס באמצעות מברשת סיליקון ומניחים על המחבת. מבשלים עד שאתה מקבל סימני גריל (כ 2-3 דקות בכל צד) על אש בינונית. לא לבשל יתר על המידה; זה צריך להיות עדיין רך ופריך ולא רגשני או היית מרוקן את כל החומרים המזינים הבריאים.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהמחבת. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.בישול הגזר: בסיר קטן, מוסיפים את הגזר ו -2 כוסות מים. מכסים ומביאים לרתיחה ומפחיתים את החום לרתיחה עדינה. מבשלים כ -30 דקות. לאחר הנוזל מתאדה, לבדוק doneness (להוסיף יותר מים ומבשלים קצת יותר אם הגזרים אינם מתרככים). בישול פטריות קרים: במחבת לא מקל, לחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השום ומבשלים על חום גבוה עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים 2 כפות פטרוזיליה. תניח בצד. Prepping את terrine צמחוני jellied: להמיס את אגר אגר במים.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים את הנוזל אגר אגר לתוך מחבת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
8
חום, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. מביאים לרתיחה, ואז מיד נמוך יותר בינוני. שמור ערבוב אפילו, חלק texture.In מחבת אחרת, מחממים את חלב העז עד שמגיעים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
9
הוסף את הנוזל אגר אגר. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים קרם קוקוס, ואז מנמיכים את החום.
מרכיבים שתצטרך
1
מברשת את התבנית (ראה טיפים) עם מים קרים קו עם לעטוף פלסטיק עבור קל בלתי דפוס.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים מצקת של תערובת חלב עיזים לתוך התבנית.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את העגבניות המיובשות, מכסים עם עוד מצקת של תערובת חלב עיזים.
מרכיבים שתצטרך
4
תן את השכבה הראשונה להגדיר במשך כ 2-3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את מוצרלה פרוס. כאשר החלק העליון הוא קצת דביק למגע אבל הנוזל לא הגיע עקביות ג ' ל, לחזור על אותו הליך עם גזר, ואז פטריות קרים.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים שכבה של אספרגוס בגריל (אני חניתות וגבעולים לסירוגין בכל צד של התבנית כך המרקם הוא אפילו). מכסים עם תערובת חלב עיזים יותר. סיים עם עדשים שחורות ו 2 כפות של פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף עוד שכבה של תערובת חלב עיזים. חשוב כי אתה מחכה מספיק זמן בין כל שכבה כך השכבות להיקשר יחד מבלי להתערבב אחד עם השני.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים את תערובת חלב העז הנותרת עם רוטב טבסקו (אם נעשה שימוש); זה ייצור מערבולת יפה כמו מגע הגמר.
מרכיבים שתצטרך
8
תמזוג את השכבה האחרונה.
9
תן לטרין הצמחוני להגדיר בטמפרטורת החדר עד שהוא מגניב לחלוטין.מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר לפחות 2-3 שעות, רצוי בין לילה.כאשר אתה מוכן לשרת, בעדינות לבטל את עובש טרין על ידי הפעלת סכין סביב הקיר הפנימי של התבנית. להעיף את התבנית על מגש ארוך בעדינות להסיר את אניה פלסטיק.כאשר אתה מוכן לשרת, לחתוך לפרוסות באמצעות סכין חדה. כפית כמה ויניגרט פטרוזיליה פיקנטי (מתכון כדלקמן) העליון עם ערמונים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים קלוייםערמונים קלויים
10
מקשטים עם עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
11
מגישים מקורר. בתאבון!

מרכיבים

25חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת אבקת אגר אגרחבילת אבקת אגר אגר12חניתות אספרגוס טריותחניתות אספרגוס טריות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1כף. חומץ ביין אדוםקוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרערמונים קלוייםערמונים קלויים227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת קרם קוקוסחבילת קרם קוקוס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-פטריות קרים1-פטריות קרים1שמיר טרי, מרוטטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג2חתיכות טופי הית' ברזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3-חלב עיזים3-חלב עיזים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרעדשים צרפתיות מאודות ארוזותעדשים צרפתיות מאודות ארוזות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרג'וליאן-חותכים עגבניות מיובשות בשמן זיתג'וליאן-חותכים עגבניות מיובשות בשמן זית1771 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב פטרוזיליה חריף (ראה טיפים למתכון)רוטב פטרוזיליה חריף (ראה טיפים למתכון)42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי פטרוזיליהעלי פטרוזיליה1חתיכות טופי הית' ברפלפל לבןפלפל לבן1חתיכות טופי הית' בר1-מלח1-מלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות מיובשות קלועות ומוצרלה בזיליקוםעגבניות מיובשות קלועות ומוצרלה בזיליקום11 כף אורגנו מיובשרוטב טבסקו (אופציונלי)רוטב טבסקו (אופציונלי)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים מסונניםמים מסוננים

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Calvet קרם דה בורדו ברוט rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.