טרין דה קטניות (פטה ירקות )
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קטניות דה טרין (פטה ירקות ). מתכון זה מספק 10 מנות. עם 255 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו פלפל, חלב עיזים, רוטב טבסקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קארי Pâté En Terrine, פורל אדום וקליפות ירקות עם קרם שום-Pelures de légumes, truite rosée et sa crème d ' ail, ו מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone.
הוראות
צליית האספרגוס: לקצץ כ 2 אינץ ' מן השורש.
מברשת מחבת מחבת מחבת חמה עם שמן. מעיל קל את האספרגוס באמצעות מברשת סיליקון ומניחים על המחבת. מבשלים עד שאתה מקבל סימני גריל (כ 2-3 דקות בכל צד) על אש בינונית. לא לבשל יתר על המידה; זה צריך להיות עדיין רך ופריך ולא רגשני או היית מרוקן את כל החומרים המזינים הבריאים.
הסר מהמחבת. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.בישול הגזר: בסיר קטן, מוסיפים את הגזר ו -2 כוסות מים. מכסים ומביאים לרתיחה ומפחיתים את החום לרתיחה עדינה. מבשלים כ -30 דקות. לאחר הנוזל מתאדה, לבדוק doneness (להוסיף יותר מים ומבשלים קצת יותר אם הגזרים אינם מתרככים). בישול פטריות קרים: במחבת לא מקל, לחמם את השמן.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום גבוה עד ריחני.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים 2 כפות פטרוזיליה. תניח בצד. Prepping את terrine צמחוני jellied: להמיס את אגר אגר במים.
יוצקים את הנוזל אגר אגר לתוך מחבת רוטב.
חום, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. מביאים לרתיחה, ואז מיד נמוך יותר בינוני. שמור ערבוב אפילו, חלק texture.In מחבת אחרת, מחממים את חלב העז עד שמגיעים לרתיחה.
הוסף את הנוזל אגר אגר. מערבבים היטב.
מוסיפים קרם קוקוס, ואז מנמיכים את החום.
מברשת את התבנית (ראה טיפים) עם מים קרים קו עם לעטוף פלסטיק עבור קל בלתי דפוס.
יוצקים מצקת של תערובת חלב עיזים לתוך התבנית.
מוסיפים את העגבניות המיובשות, מכסים עם עוד מצקת של תערובת חלב עיזים.
תן את השכבה הראשונה להגדיר במשך כ 2-3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את מוצרלה פרוס. כאשר החלק העליון הוא קצת דביק למגע אבל הנוזל לא הגיע עקביות ג ' ל, לחזור על אותו הליך עם גזר, ואז פטריות קרים.
מוסיפים שכבה של אספרגוס בגריל (אני חניתות וגבעולים לסירוגין בכל צד של התבנית כך המרקם הוא אפילו). מכסים עם תערובת חלב עיזים יותר. סיים עם עדשים שחורות ו 2 כפות של פטרוזיליה.
הוסף עוד שכבה של תערובת חלב עיזים. חשוב כי אתה מחכה מספיק זמן בין כל שכבה כך השכבות להיקשר יחד מבלי להתערבב אחד עם השני.
מערבבים את תערובת חלב העז הנותרת עם רוטב טבסקו (אם נעשה שימוש); זה ייצור מערבולת יפה כמו מגע הגמר.
תן לטרין הצמחוני להגדיר בטמפרטורת החדר עד שהוא מגניב לחלוטין.מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר לפחות 2-3 שעות, רצוי בין לילה.כאשר אתה מוכן לשרת, בעדינות לבטל את עובש טרין על ידי הפעלת סכין סביב הקיר הפנימי של התבנית. להעיף את התבנית על מגש ארוך בעדינות להסיר את אניה פלסטיק.כאשר אתה מוכן לשרת, לחתוך לפרוסות באמצעות סכין חדה. כפית כמה ויניגרט פטרוזיליה פיקנטי (מתכון כדלקמן) העליון עם ערמונים קלויים.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Calvet קרם דה בורדו ברוט rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה]()
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.