קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

טרין עוף וכרישה עטוף בפרושוטו

טרין עוף וכרישה עטוף בפרושוטו
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש עלי ג'לטין, שמן זית, אם יש לכם chervil, ומניות עוף חזקות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כרישה עטופה בפרושוטו, עוף, פרושוטו, מורטדלה וארטישוק טרין, ו ירכיים עוף עטוף פרושוטו.

הוראות

1
בעדינות לבשל את הכרישה במשך 15 דקות ב 2 כפות שמן זית עד רך, ואז להפריש להתקרר. בשמן הנותר, מטגנים את הפטריות עם שום וקורנית במשך 2 דקות, ולאחר מכן להפריש להתקרר. משרים את הג ' לטין במים קרים, ואז מחממים את המניה. ממיסים את הג ' לטין במניה, מתבלים, ואז מניחים בצד. לאסוף את כל החומרים כך יש לך אותם ביד כאשר אתה מתחיל להרכיב את טרין.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
קו צלחת טרין או פח כיכר עם נצמד flim. קו עם פרוסות של prosciutto כך שהם חופפים כדי לכסות את הבסיס ואת הצדדים, ו overhang הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
להרטיב את התחתית של המנה עם טפטוף של מלאי. מסדרים שכבה אחת של עוף כך שהכל אפילו לא לדאוג כל פערים ואז לשפוך קצת יותר מניה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
4
לפזר על שכבה של פטריות (להשליך את השום ואת הקורנית). מתבלים במלח ופלפל, ואז מרטיבים שוב עם קצת יותר מניה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
הוסף עוד עוף ואחריו שכבה של כרישה, שכבה נוספת של עוף, ואז עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
6
טפטוף המניה בין כל שכבה ועונה עם מלח ופלפל כמו שאתה הולך. חזור עד שכל החומרים משמשים עד או טרין מלא עד הקצה. לסיים עם פיזור סופי של עשבי תיבול, ladleful האחרון של מלאי, ואז להקיש את המנה למטה כמה פעמים, כך שהמניה נכנסת לכל הפערים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
7
מקפלים את prosciutto מעל כדי encase את terrine. מקפלים את הסרט נצמד מעל ולחץ למטה בעדינות. תושיב את הטרין בצלחת כדי לתפוס מיצים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8
הנח מגש על גבי, לשקול אותו עם פחית וצינה לילה. עשרים דקות לפני ההגשה, להסיר את המגש.
9
שים את הטרין במקפיא כדי המשרד. רגע לפני ההגשה, להרים אותו מהצלחת. לעטוף אותו בחוזקה בסרט נצמד יותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
10
בזהירות לחתוך את טרין, עדיין עטוף בסרט להיאחז בו.
11
הסר את הסרט נצמד ומניח פרוסה במרכז כל צלחת. מסדרים נתחים של אגס מתובל (מתכון להלן) סביב טרין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
12
טפטוף קצת עוף ציד בלתי חוקי נוזלי סביב הצלחת, ואז טפטוף עם קצת שמן. לפזר בצורה מסודרת כמה סלט התינוק משאיר על האגס, ולאחר מכן העונה את terrine עם קצת מלח ים ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'