קושימומחה
מוכן ב1 ש, 48 דק.
מנות14
ציון בריאות6
מגזין

טרין עוף פסיפס

טרין עוף פסיפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פסיפס עוף טרין. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לכם עשב שמיר, מלח מתובל, פלפל לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 48 דקות. נסו עוף טרין, טרין עוף וכמהין, ו ג'לי פסיפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, להכות את הביצים ולהוסיף את פלפל לימון ומלח. טובלים את חזה העוף בתערובת הביצים ואז בפרמזן. טובלים את לבבות הארטישוק לביצה ואז את הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקיםל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
פלפל לימוןפלפל לימון
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
קו מחבת כיכר גדולה עם נייר קלף, ומניחים שכבה של חזה עוף על החלק התחתון של המחבת. מכסים את העוף בשכבה של מורטדלה, סלמי או פרושוטו. מכסים את החזיר בלב ארטישוק, ואז עם עלי בזיליקום, באמצעות כל העלים. חזור על השכבות של לבבות עוף, חזיר, ארטישוק. מכסים בנייר קלף או בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקיםל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
מורטדלהמורטדלה
פרושוטופרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מניחים משקל כבד על גבי טרין תוך אפייה כדי לדחוס את השכבות.
5
מניחים את מחבת כיכר במחבת גדולה ויוצקים במים כדי לעשות אמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
6
אופים במשך 1 שעה 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
תן לטרין להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר, ואז לקרר במחבת במשך כמה שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בקערה, לשלב את המיונז, שום, שמיר עשב, פטרוזיליה להתמזג עם כף. תרגיע את תערובת המיונז.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמירשמיר
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
כדי לשרת, בזהירות להפוך את הטרין מתוך המחבת על מגש לחתוך פרוסות 3/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מגישים עם תערובת מיונז צונן וקרקרים חמאתי.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
לכריכהלכריכה