תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פסיפס עוף טרין. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לכם עשב שמיר, מלח מתובל, פלפל לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 48 דקות. נסו עוף טרין, טרין עוף וכמהין, ו ג'לי פסיפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, להכות את הביצים ולהוסיף את פלפל לימון ומלח. טובלים את חזה העוף בתערובת הביצים ואז בפרמזן. טובלים את לבבות הארטישוק לביצה ואז את הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
פלפל לימון
רוטב עגבניות Hunt's®
(קיבלר)
(צינור גדול)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
קו מחבת כיכר גדולה עם נייר קלף, ומניחים שכבה של חזה עוף על החלק התחתון של המחבת. מכסים את העוף בשכבה של מורטדלה, סלמי או פרושוטו. מכסים את החזיר בלב ארטישוק, ואז עם עלי בזיליקום, באמצעות כל העלים. חזור על השכבות של לבבות עוף, חזיר, ארטישוק. מכסים בנייר קלף או בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
מורטדלה
פרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קייל טרי מגורר
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)