קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

טריפל פירות יער ללא אשמה

טריפל פירות יער ללא אשמה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים, אז נסו טריפל פירות יער ללא אשמה. מתכון זה מכין 16 מנות עם 221 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציפוי מוקצף מקרטון, חלב, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 34%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ללא אשמה עוגת גבינה ללא אפייה {חלבון גבוה, ללא גלוטן}, ללא אשמה עוגת גבינה ללא אפייה {חלבון גבוה, ללא גלוטן}, ו כמהין שוקולד טבעוני ללא אשמה וללא חלב.

הוראות

1
בסיר כבד קטן שלבו 1/4 כוס תחליף סוכר, 4-1 / 2 כפיות עמילן תירס ו 1/4 כוס מים עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (1 אונקיה כל אחת) תערובת אינסטנט פודינג חמאה ללא סוכר2 חבילות (1 אונקיה כל אחת) תערובת אינסטנט פודינג חמאה ללא סוכר
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים תותים; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם מסמיכים ומבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
3
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 2 כפות מיץ לימון. מגניב לטמפרטורת החדר ללא ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
4
בסיר כבד אחר, שלבו את יתרת תחליף הסוכר, עמילן התירס והמים לתערובת אחידה. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (1 אונקיה כל אחת) תערובת אינסטנט פודינג חמאה ללא סוכר2 חבילות (1 אונקיה כל אחת) תערובת אינסטנט פודינג חמאה ללא סוכר
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים אוכמניות; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם מסמיכים ומבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את מיץ הלימון שנותר. מגניב לטמפרטורת החדר ללא ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
7
בקערה גדולה, לטאטא חלב פודינג במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
הניחו לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה.
9
מניחים מחצית מקוביות העוגה ב -4 קו. קערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
שכבה בתערובת תותים, מחצית מהפודינג, קוביות העוגה הנותרות, תערובת האוכמניות והפודינג שנותר. למעלה עם ציפוי מוקצף. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טריפל עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "